Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Ανακοίνωση για τη σύσκεψη για το σχολείο της Πακιστανικής κοινότητας

Αναδημοσίευση
School Meeting Summary
ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ "Η ΕΝΟΤΗΤΑ"
Ανακοίνωση για τη σύσκεψη για το σχολείο της Πακιστανικής κοινότητας
Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία μας το Σάββατο 2 Νοεμβρίου για την επαναλειτουργία του κυριακάτικου σχολείου της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος "η Ενότητα" συμμετείχαν από το 144 δημοτικό σχολείο, ο διευθυντής και ένα μέλος του ΔΣ του Συλλόγου γονέων, η πρόεδρος και μέλη της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αθήνας, μέλη Ενώσεων Γονέων της Αθήνας. Συμμετείχαν δημοτικοί σύμβουλοι από την Ανοιχτή Πόλη, την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας, την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή. Ακόμη, η ΚΕΕΡΦΑ, ο ΣΥΠΡΟΜΕ, το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.
Ολοι και όλες μας δήλωσαν την πλήρη συμπαράσταση τους ώστε τα παιδιά μας επιτέλους να βρεθούν στο κυριακάτικο σχολείο τους, το οποίο εδω και δύο χρόνια μπήκε αρμονικά στην ζωή της σχολικής κοινότητας και της γειτονιάς.
-Οι δημοτικοί σύμβουλοι δήλωσαν ότι θα ζητήσουν έκτακτη σύγκλιση του δημοτικού συμβούλιου της Αθήνας με θέμα την έγκριση της παραχώρησης των αιθουσών του 144 δημοτικού σχολείου για τα μαθήματα ουρντού,αραβικών και αγγλικών στα παιδιά και ελληνικά στις μητέρες τους.
-Θα γίνει συνέντευξη τύπου την Τρίτη 5 Νοεμβρίου στις 12.00 στα Γραφεία μας
-Την μέρα συνεδρίασης της έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου καλούμε όλους όσους και όσες μαs συμπαραστέκονται να είναι εκεί δίπλα στα παιδιά με κινητοποίηση.
 

2 Νοεμβρίου