Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Ευχαριστούμε για την αλληλεγγύη στα παιδιά του σχολείου της Πακιστανικής κοινότητας Σύσκεψη, Δευτέρα 11/11, 6μμ. Γραφεία ΠΚΕ, Κρατίνου 7, 8ος όροφος



ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
PakistanCommunity Of Greece Unity

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ “Η ΕΝΟΤΗΤΑ”


Ευχαριστούμε για την αλληλεγγύη στα παιδιά του σχολείου της Πακιστανικής κοινότητας
Σύσκεψη, Δευτέρα 11/11, 6μμ. Γραφεία ΠΚΕ, Κρατίνου 7, 8ος όροφος
Ευχαριστούμε από καρδιάς για την συμπαράσταση στο αίτημα μας προς τον Δήμαρχο Αθήνας κύριο Κώστα Μπακογιάννη να μας δοθούν οι αίθουσες του 144ου δημοτικού σχολείου για τρίτη χρονιά, ώστε να λειτουργήσει το κυριακάτικο σχολείο της Πακιστανικής κοινότητας με τα 130 παιδιά και τις μητέρες. Είναι άδικο και άκαρδο να χάνουν μαθήματα για την μητρική τους γλώσσα τα παιδιά και για τα ελληνικά οι μητέρες.
Ευχαριστούμε την Σχολική Επιτροπή Δήμου Αθήνας για την ομόφωνη απόφαση της, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 144ου δημοτικού σχολείου Αθήνας και τους εκπαιδευτικούς του 144 δημοτικού σχολείου Αθήνας που αγκάλιασαν τα παιδιά μας.
Ευχαριστούμε τα συνδικάτα των εκπαιδευτικών. Την Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος και την Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης.
Ψηφίσματα έχουν εκδώσει ακόμη πολλοίΣύλλογοι εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης: Πειραιά “η Πρόοδος” , Γλυφάδας-Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Άνω Λιοσίων, Αιγάλεω, Α Αθήνας “ο Αριστοτέλης”, Αθήνας “η Αθηνά” , Γληνός, Ανατ. Αττικής “Κ.Σωτηρίου”, Σύρου-Τήνου-Μυκόνου, Νέας Σμύρνης, Περικλής, Κερατσινίου -Περάματος “Πλουμπίδης”.
Οι ΕΛΜΕ: Β Αθήνας, Γ Αθήνας, Ε Αθήνας, Α-Γ Β Αθήνας, Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής
Το Σχολείο Αλληλεγγύης ο ”Οδυσσέας”.
Ευχαριστούμε τον Συντονισμό Ενάντια στα Μνημόνια, Συντονιστικό πρωτοβάθμιων σωματείων, επιτροπών αγώνα, εργαζόμενων νοσοκομείων, το Συντονιστικό πρωτοβάθμιων σωματείων.
Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Βύρωνα κ.Γρηγόρη Κατωπόδη.
Ευχαριστούμε τις παρατάξεις του Δήμου Αθήνας για την στήριξη τους, την Ανοιχτή Πόλη, την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας, την Λαϊκή Συσπείρωση, την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα, την Αθήνα είσαι εσύ.
Εξακολουθούν να έρχοντια νεά μηνύματα συμπαράστασης.
Σας καλούμε όλους και όλες στην επόμενη σύσκεψη την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, 6μμ στα Γραφεία μας, Κρατίνου 7 και Αθηνάς, 8ος. Θα συζητήσουμε τις εξελίξεις και την πρόταση για την διοργάνωση κινητοποίησης στις 18 Νοεμβρίου την μέρα συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Αθήνας όπου θα μπει το θέμα του σχολείου 144.
Επικοινωνία με: Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος "η Ενότητα" , 694300600

 7 Νοεμβρίου