Δραστηριότητες-ΣυνελεύσειςΤετάρτη 17 Νοέμβρη
Καλούμε όλο το λαό να διαδηλώσει στη φετινή πορεία για τα 37 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, επικαιροποιώντας τα συνθήματα της εξέγερσης ενάντια στη σύγχρονη κοινοβουλευτική χούντα κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ και των υποστηριχτών τους, με τα μπλοκ των σωματείων και των συλλόγων και τα πανό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ραντεβού 2μμ στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Τρίτη 16 Νοέμβρη
6.00 μμ το απόγευμα στο αμφιθέατρο ΜΑΧ του ΕΜΠ στην Πατησίων, μεγάλη πολιτική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Αθήνα.


Δευτέρα 15 Νοέμβρη 
5.30 το απόγευμα στο ΕΜ Πολυτεχνείο, στην πορεία που καλούν ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων, πρωτοβάθμια σωματεία μαζί με φοιτητικούς συλλόγους, ενάντια στην έλευση της Τρόικας στην Αθήνα.

 Παρασκευή 29 Οκτώβρη
ΠεριοδείαΤην Παρασκευή 29/10 στις 7:00 πμ στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στον Βοτανικό και στις 11:00 πμ στα Δικαστήρια της Ευελπίδων θα περιοδεύσει κλιμάκιο της "Ανταρσίας στις γειτονιές της Αθήνας" με επικεφαλής τον Π. Κωνσταντίνου.

Πέμπτη 28 Οκτώβρη

Εκδήλωση-Συζήτηση στην Αγορά της Κυψέλης

               Οι κινήσεις «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» του Δήμου της Αθήνας και «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή» στην Περιφέρεια Αττικής προσκαλούμε όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, νεολαίους, συνταξιούχους, μετανάστες και γενικότερα αγωνιστές των εργατικών και τοπικών κινημάτων σε:
Εκδήλωση – Συζήτηση,
την Πέμπτη 28 Οκτώβρη, στις 6:30 μ.μ.  
στην Ανοιχτή Κατάληψη της Αγοράς της Κυψέλης, ένα χώρο ελεύθερο, δημοκρατικό, αντι-εμπορικό, αυτοδιαχειριζόμενο, που οι αγώνες των κατοίκων της περιοχής του έδωσαν ξανά ζωή, χώρο σημείο αναφοράς των αγωνιστών της περιοχής, στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη, στην Κυψέλη.
Θα μιλήσουν οι επικεφαλής των δύο ψηφοδελτίων Πέτρος Κωνσταντίνου και Άγγελος Χάγιος.

Θα ακολουθήσει γλέντι με λαϊκή μουσική και μεζέδες!