Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Κύριε Μπακογιάννη με άμεσες συνδέσεις με κυβέρνηση εξασφαλίζεις και ιδιωτικοποιήσεις και μεταθέσεις αλα κάρτ!

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Κύριε Μπακογιάννη με άμεσες συνδέσεις με κυβέρνηση εξασφαλίζεις και ιδιωτικοποιήσεις και μεταθέσεις αλα κάρτ!

Βροχή οι νομοθετικές ρυθμίσεις στη Βουλή στα πλαίσια της άψογης συνεννόησης κυβέρνησης του Κυριάκου Μητστοτάκη και Δημάρχου Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη μοιάζοντας με “ανοιξιάτικο” δώρο θείου προς ανιψιό...
Έχουμε και λέμε:
Πρώτον, ιδιωτικοποίηση των πράσινων φιλέτων της Αθήνας , του Εθνικού Κήπου και του Λόφου Φιλοπάππου μέσω ίδρυσης Ανωνύμου Εταιρίας με στόχο να μεταφερθεί το επιχειρηματικό μοντέλο της Τεχνόπολις ΑΕ για ανάπτυξη δραστηριοτήτων κερδοσκοπικού χαραχτήρα στους χώρους αυτούς. Πωλούνται όπως είναι στο κάθε πρόθυμο χορηγό για να μεγαλουργήσει...
Δεύτερον, αυθαίρετες μετακινήσεις και αναδιατάξεις στην ιεραρχική υπαλληλική βαθμίδα με κριτήρια όχι την λειτουργία των υπηρεσιών με βάση την εμπειρία και την συμβολή των συγκεκριμένων υπαλλήλων αλλά με κριτήριο την πολιτική σχέση με την παράταξη Μπακογιάννη. Ο κύριος Θεοδωρικάκος ήρθε εκ των υστέρων να δώσει αρμοδιότητες σε Δημάρχους για μεγαλύτερες ακόμη μετακινήσεις προσωπικού!
Χρειάζεται αποφασιστικός αγώνας των συνδικάτων των εργαζόμενων ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και τον ασφυκτικό έλεγχο των Δημάρχων στις εργασιακές σχέσεις του προσωπικού.
Η κρίση του κορονοϊού κραυγάζει ότι χρειάζεται αγώνας για μαζικές προσλήψεις για να βελτιωθούν οι υπηρεσίες και όχι να ξεπουληθούν σε ιδιώτες.

Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας
5 Μαρτίου στις 6:07 μ.μ.