Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Δευτέρα 11 Οκτώβρη, 7.00 μ.μ.

Η Πρωτοβουλία για την "ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ" καλεί σε ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, την ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΟΚΤΩΒΡΗ στις  7.00 μ.μ., στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑ (Πατησίων και Δεριγνύ 10).


Σε Μνημόνιο, Καλλικράτη, κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ, ώρα να κάνουμε Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας!

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ:
- ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
-ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ
-ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ
-ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ
-ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΟΓΚΡΟΜ

Ομιλητής: Πέτρος Κωνσταντίνου, επικεφαλής του ψηφοδελτίου στο Δήμο Αθήνας
Θα χαιρετίσουν ο Άγγελος Χάγιος, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της περιφέρειας Αττικής και αγωνιστές που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο

Στις εκλογές για τον Δήμο της Αθήνας στηρίζουμε την πρωτοβουλία για την δημιουργία της μαχητικής, αριστερής αντικαπιταλιστικής Δημοτικής Κίνησης «Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας»
Ανταρσία για να ανατραπεί:
- το σφαγείο κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ, το βάρβαρο «μνημόνιο»  της φτώχειας, της ανεργίας και της εξαθλίωση μέσα από την κλιμάκωση των αγώνων του εργατικού κινήματος και της νεολαίας!
-ο Καλλικράτης που εγκαθιστά τους μηχανισμούς της Τρόικα και του Μνημονίου στους Δήμους με τις περικοπές και τις απολύσεις στις υπηρεσίες υγείας, πρόνοιας, παιδείας, πολιτισμού, με την εκχώρηση των ελεύθερων χώρων στη βουλιμία του κερδοσκοπικού κεφαλαίου!
- η πολιτική της ΕΕ, με τα προγράμματα και τις χρηματοδοτήσεις σε όφελος του κέρδους των λίγων και όχι των αναγκών της κοινωνικής πλειοψηφίας.
-η μετατροπή των μεταναστών σε αποδιοπομπαίους τράγους για την αποτυχία τους και η καταπάτηση των δημοκρατικών ελευθεριών όλων μας!



Ανταρσία:
- για την ανατροπή του σφαγείου κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ –ΕΕ – ΔΝΤ και όλου του πολιτικού συστήματος που υπερασπίζεται αυτήν την πολιτική.
 -στους εκπροσώπους του μαύρου μετώπου ΝΔ-ΛΑΟΣ συνένοχους με την κυβέρνηση στην επιχείρηση επιβολής των  μέτρων  του Μνημόνιου και του Καλλικράτη, για τη διάλυση των δημοτικών υπηρεσιών, για τα ρατσιστικά πογκρόμ σε βάρος των προσφύγων.
Αγωνιζόμαστε για ένα κίνημα κόντρα στα παζάρια με τα συμφέροντα, στην συνδιαχείριση των Δήμων,  την ηττοπάθεια, για ένα κίνημα ανατροπής στη βάση ενός αντικαπιταλιστικού προγράμματος για την έξοδο από τη κρίση.
Για τη διαγραφή του ληστρικού χρέους , για να αποκρουστεί το φόρτωμα στις πλάτες των κατοίκων της Αθήνας των βαριών δημοτικών τελών!
Για να επεκταθούν οι χώροι πρασίνου και οι ελεύθεροι χώροι και όχι το τσιμέντο και τα γκαράζ!
Για να στηριχτούν οι παιδικοί σταθμοί, τα ιατρεία, οι υπηρεσίες για τους άστεγους, οι πολιτιστικές δραστηριότητες!
Για να υπερασπίσουμε τη δημόσια παιδεία, υγεία, τη συγκοινωνία και το πολιτισμό!
Αγωνιζόμαστε για μια αριστερά των μαχητικών αγώνων, ανεξάρτητη από τα συμφέροντα, το κράτος και τους Δήμους, δημοκρατική απέναντι στους εργαζόμενους, ενωτική μέσα στην πάλη, σε σύγκρουση με την ΕΕ, τους νόμους του κέρδους, την εμπορευματοποίηση και την αγορά.
Ελάτε μαζί μας σε αυτό το  ξεκίνημα για να δυναμώσουμε την αντίσταση στην Αθήνα!
Στη πόλη της παράδοσης των μεγάλων αγώνων της Αντίστασης, του Νοέμβρη του 73, της εξέγερσης του Δεκέμβρη του 2008, των αγώνων για τη Παιδεία , για τις δημοκρατικές ελευθερίες και για την υπεράσπιση των μεταναστών, στη πόλη των αγώνων στις γειτονιές για να μην παραδοθούν τα κοινωνικά αγαθά στους μεγαλοκαρχαρίες αξίζει να δυναμώσει η φωνή της ελπίδας, η φωνή της αντικαπιταλιστικής απάντησης στην κρίση!

Πρωτοβουλία για την ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ