Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Κάτω τα χέρια από την 12χρονη του Κολωνού, αποφυλάκιση τώρα της μητέρας της.

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, Τρίτη 11/4, στις 4:30μμ στην πλ. Εθνικής Αντίστασης (πρώην πλ. Κοτζιά). Καλεί η Επιτροπή Αλληλεγγύης.
 
Η επίθεση με μαχαίρι σε βάρος της 12χρονης του Κολωνού δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για το πόσο βαθιά υποκριτική και υπερβολικά βιαστική στην επιχείρηση συγκάλυψης των εγκλημάτων των Μίχων που η κυβέρνηση τους έδωσε τα περιθώρια να αλωνίζουν μαζί με τους κάθε λογής φιλάνθρωπους παπάδες της Κιβωτού του Κόσμου.
Ο Δήμαρχος Μπακογιάννης, ως άλλος Πόντιος Πιλάτος, έχοντας αξιοποιήσει τις πολιτικές υπηρεσίες του κομματάρχη της ΝΔ Μίχου και έχοντας εξυμνήσει και ενισχύσει οικονομικά τον πατέρα Αντώνιο της Κιβωτού του Κόσμου, νίπτει τα χείρας του και απαλλάσσει τον εαυτό του για τις ευθύνες του στην εγκατάλειψη της 12χρονης. Είναι συνέχεια της ίδιας απάνθρωπης αντιμετώπισης μιας κυβέρνησης που δεν έχει λεφτά για την φροντίδα από δημόσιες δομές των παιδιών και των ηλικιωμένων, στελεχωμένες με το αναγκαίο ειδικευμένο προσωπικό αλλά βρίσκει πολλά εκατομμύρια για φράχτες και προσλήψεις μπάτσων και συνοριοφυλάκων. Μιας κυβέρνησης που αναθέτει την παιδική φροντίδα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ή σε κυρίες της άρχουσας τάξης όπως η Μαριάννα Βαρδινογιάννη που έτρεξε να αρπάξει την παιδοογκολογική μονάδα του νοσοκομείου Αγία Σοφία.
Δεν ξεχνάμε ότι η συγκάλυψη των βιαστών είναι εθνικό σπορ της κυβέρνησης, είτε είναι οι Λιγνάδηδες, είτε οι Λεβέντηδες ή ακόμη και οι μπάτσοι που βίασαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.
Οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, θύματος βιασμού και μαστροπείας, επιβεβαιώνουν τις αρχικές υποψίες και καταγγελίες των συλλογικοτήτων και των αλληλέγγυων, για ύπαρξη οργανωμένου κυκλώματος εμπορίας παιδιών για σεξουαλική εκμετάλλευση, που ξεπερνά τα όρια της γειτονιάς, δρα με όρους μαφίας και είναι αποφασισμένο να προστατέψει τη μπίζνα και τα κέρδη του με κάθε τρόπο.
Η οικογένεια συνεχίζει να αφήνεται από το κράτος και τις κοινωνικές δομές του, στην οικονομική, στην ψυχολογική και ηθική εξαθλίωση, παρόλες τις εξαγγελίες και τις υποσχέσεις όλων των αρμοδίων. Η μητέρα του παιδιού, η οποία κατήγγειλε το γεγονός, βρίσκεται προφυλακισμένη εδώ και έξι μήνες.
- Δημόσιες δομές φροντίδας για τα παιδιά με προσλήψεις μόνιμου ειδικευμένου προσωπικού.
- Καμία συγκάλυψη του κυκλώματος βιασμών-εμπορίας-trafficking.
- Αλληλεγγύη στη 12χρονη, άμεση απελευθέρωση της μητέρας της
10 Απριλίου.