Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Πανηγυρική αθώωση του Δ.Χρηστόπουλου, στο κενό η συνδικαλιστική δίωξη της ΔΑΚΕ.

 

1 Απριλίου
Πανηγυρικά αθωώθηκε ο Διονύσης Χρηστόπουλος, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στη Φιλαρμονική του Δήμου Αθήνας και πρώην εκπρόσωπος των εργαζομένων στον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθήνας – ΟΠΑΝΔΑ, για τις κατηγορίες της συκοφαντικής δυσφήμισης με δόλο και κατ εξακολούθηση, μετά από μήνυση συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ στον ΟΠΑΝΔΑ, με αφορμή βάσιμες καταγγελίες του για παρατυπίες και νόθευση του αποτελέσματος των εκλογών για τον εκπρόσωπο των εργαζόμενων στο ΔΣ του ΟΠΑΝΔΑ το 2017.
Έπεσε στο κενό η κατευθυνόμενη προσπάθεια της ΝΔ να επιβάλει την τρομοκρατία σε βάρος των εργαζόμενων του ΟΠΑΝΔΑ, να φιμώσει τις φωνές που αντιστέκονται στην πολιτική της κυβέρνησης, στις ιδιωτικοποιήσεις, τις περικοπές.
Στο πλευρό του Δ.Χρηστόπουλου βρέθηκαν πλήθος αγωνιστών και αγωνιστριών, μουσικοί απ τον Δήμο της Αθήνας, ο ΠΜΣ και δημοτικοί σύμβουλοι της Αθήνας.
Ο Νίκος Σοφιανός, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με την Λαϊκή Συσπείρωση και ο Πέτρος Κωνσταντίνου,δημοτικός σύμβουλος με την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας, ήταν ανάμεσα στους μάρτυρες υπεράσπισης του Δ.Χρηστόπουλος ενω παραβρέθηκε και ο Π.Κεφαλληνός από την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή.
Ο αγώνας ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και τις απολύσεις, ενάντια στην προκλητική επίθεση Βορίδη με την κλήση σε απολογία των 22 δημοτικών συμβούλων του Δήμου Αγίου Δημητρίου είναι μπροστά μας.
ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ