Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Να ανατρέψουμε την κυβέρνηση, να μην την αφήσουμε να συγκαλύψει το σκάνδαλο του βιασμού παιδιών Συγκέντρωση Σάββατο 15 Οκτώβρη, Μετρό Σεπολίων 12μεσ

 


13 Oκτώβρη 10.18

Να ανατρέψουμε την κυβέρνηση, να μην την αφήσουμε να συγκαλύψει το σκάνδαλο του βιασμού παιδιών
Συγκέντρωση Σάββατο 15 Οκτώβρη, Μετρό Σεπολίων 12μεσ
 
Είναι συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις για τους δεσμούς του βιαστή-μαστρωπού Ηλία Μίχου που είχε θύμα ένα 12χρονο κορίτσι με στελέχη της ΝΔ και της κυβέρνησης. Είναι ορατή ξανά η μύτη του παγόβουνου που ξεπρόβαλε με τον Λιγνάδη, όταν πάλι η κυβέρνηση έριχνε το βάρος της για να την βγάλει καθαρή το πολιτικό προσωπικό που τον εξέθρεψε.
Η σαπίλα πίσω από τα σταυροκοπήματα στο «Πατρίς-θρησκεία-οικογένεια» σε όλη της τη βρομιά!
Τα κυβερνητικά στελέχη και ο Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης έχουν αποδοθεί σε σταυροφορία διάσωσης της ΝΔ αφού ο παιδοβιαστής του Κολωνού ήταν κολώνα του εκλογικού μηχανισμού τους σε μια φτωχογειτονιά γεμάτη με κόσμο εγκαταλελειμμένο από τις κρατικές και δημοτικές υπηρεσίες πρόνοιας στην πείνα και την εξαθλίωση.
Οι φωτογραφίες του Ηλία Μίχου με τα πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης και της ΝΔ βοούν. Η εκλογή της συζύγου του ως υποψηφίου του Μπακογιάννη στο συμβούλιο της 4ης κοινότητας με ανοιχτή σύνδεση με το όνομα του(!) στην ηλεκτρονική της αφίσα δείχνει την σύνδεση με τους πολιτικούς κύκλους του Μπακογιάννη. Δεν τον ξεχνούσαν για τις καλές υπηρεσίες στη ΝΔ όπως καταδεικνύουν οι απευθείας αναθέσεις προμηθειών χιλιάδων ευρώ από την επιχείρηση του Ηλία Μίχου από υπουργεία και δήμους!
Αλλά και οι θερμές σχέσεις με τον διοικητή του ΑΤ Κολωνού δείχνουν την δικτύωση του κυκλώματος στους μηχανισμούς του κράτους. Δεν μας κάνει άλλωστε εντύπωση ότι το συγκεκριμένο τμήμα είναι δραστήριο σε επιχειρήσεις καταστολής αγωνιστών στην περιοχή αλλά και των προσφύγων της δομής προσφύγων του Ελαιώνα.
Η σαπίλα όμως είναι αυτή που ξεχειλίζει από κάθε κίνηση αυτής της κυβέρνησης και των αφεντικών που υπηρετεί ξεσηκώνοντας την οργή, την διαμαρτυρία, την αντίσταση.
Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι η ίδια που καθημερινά κλιμακώνει τις επιθέσεις της σε βάρος του απλού κόσμου και ταυτόχρονα κολυμπά μέσα στη βρομιά αυτού του συστήματος. Κλιμακώνουν τον πόλεμο. Ο Μητσοτάκης τρέχει να υπηρετήσει το ΝΑΤΟ.
Κλιμακώνουν την ακρίβεια ενώ δεν τολμούν να ακουμπήσουν τα κέρδη των κερδοσκόπων της ενέργειας. Κλιμακώνουν τον ρατσισμό. Έφριξε όλος ο κόσμος με τις τραγωδίες των προσφύγων και προσφυγισσών που πνίγηκαν στη Λέσβο και στα Κύθηρα. Κλιμακώνουν την επίθεση στις δημοκρατικές ελευθερίες με τους χαφιέδες της ΕΥΠ των παρακολουθήσεων,τους μπάτσους στα πανεπιστήμια, τις απαγορεύσεις στις διαδηλώσεις και τις απεργίες.
Δεν έχουμε καμιά εμπιστοσύνη ότι η Αστυνομία και οι υπουργοί της ΝΔ μαζί με τον Μητσοτάκη θα ξετυλίξουν το κουβάρι της σαπίλας που ήλθε στο φως από τις δραστηριότητες του Ηλία Μίχου.
Η ΝΔ είναι το κόμμα που αγκαλιάζει το «Πατρίς-θρησκεία-οικογένεια» την ώρα που η εργαζόμενη πλειοψηφία ετοιμάζεται να δώσει μεγάλες απεργιακές μάχες, όπως στα νοσοκομεία στις 20 Οκτώβρη αλλά και με την Γενική Απεργία στις 9 Ιούνη.
Το «Κάτω η κυβέρνηση της ακρίβειας, του σεξισμού, της καταστολής, του ρατσισμού που καλύπτει βιαστές παιδιών» είναι ώρα να γίνει κοινός στόχος όλων των κομματιών της εργατικής τάξης και της νεολαίας.
Είναι η μόνη ελπίδα ότι μπορούμε να χτίσουμε μια εναλλακτική, της εργατικής δημοκρατίας απέναντι σε ένα ολόκληρο σύστημα που είναι σε κρίση και γεννά βιαστές. Αυτό το σύστημα δεν παίρνει διορθώσεις χρειάζεται ανατροπή ώστε να τσακιστούν όλοι οι μηχανισμοί της καταπίεσης από την ΕΥΠ και τα ΜΑΤ μέχρι την οικογένεια-κόλαση για τις γυναίκες και τα παιδιά.
Καλούμε σε συμμετοχή στην κινητοποίηση των κατοίκων και συλλογικοτήτων το Σάββατο 15 Οκτώβρη στις 12.00 στο σταθμό Σεπολίων.
 
ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ