Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022


 11 Οκτωβρίου στις 7:14 μ.μ. 

Tι περιμένει ο κ. Μπακογιάννης για να αποβάλει από το δημοτικό συμβούλιο και το Δ.Σ. Βρεφοκομείο τη σύζυγο του προαγωγού και παιδοβιαστή από τον Κολωνό; 
 
Έκτακτη σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας τώρα!
Σοκ προκαλεί η συγκλονιστική καταγγελία της γιαγιάς και της μητέρας του 12χρονου παιδιού, σύμφωνα με την οποία η σύζυγος του παιδοβιαστή, στέλεχος της ΝΔ εκλεγμένη σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη, αντιπρόεδρος του συμβούλιου της 4ης κοινότητας του Δήμου της Αθήνας και μέλος του ΔΣ του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, γνώριζε τη δράση του και πρότεινε 10.000 για να εξαγοράσει την σιωπή τους. Πρόκειται για προσπάθεια συγκάλυψης της δράσης του συζύγου ως προαγωγού και βιαστή, αφού γνώριζε, γεγονός που δεν αφήνει περιθώρια στον Δήμαρχο Αθήνας να σφυρίζει αδιάφορος.
Από την κυβέρνηση των Λιγνάδηδων δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα. Είναι υπηρέτες ενός συστήματος που γεννάει τον σεξισμό, την καταπίεση των γυναικών και τη σεξουαλική εκμετάλλευση των ανηλίκων. Ο παράγοντας της ΝΔ του Κολωνού, πιστός στο δόγμα «Πατρίς-θρησκεία-οικογένεια» ήταν στα εθνικιστικά συλλαλητήρια μαζί με τους Κασιδιάρηδες, είχε κολλητούς στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού, ήταν στο ΣΚΑΙ ως «αλληλέγγυος στον Έλληνα στα χρόνια του κορονοϊού», ακόμη και επίτροπος σε Εκκλησία(!) και είχε άφθονες διασυνδέσεις στον χώρο των εκλεκτών και εκλεγμένων της ΝΔ, με αρκετές αναθέσεις προμηθειών δεκάδων χιλιάδων ευρώ από δημόσιους φορείς.
Η Σύζυγος και σύμβουλος του Μπακογιάννη αξιοποιούσε αυτόν τον «αγγελικό» κόσμο για την εκλογή της, προβάλλοντας το όνομα του παράγοντα της ΝΔ, στην υποψηφιότητα της.
Ο κυνισμός και η υποκρισία των κυβερνητικών στελεχών, όπως του Άδωνι Γεωργιάδη και του Θάνου Πλεύρη δεν έχουν όριο. Ο πρώτος αναπαράγει δημοσίευμα δημοσιογράφου της Καθημερινής, που θεωρεί αντιπερισπασμό στα εγκαίνια του μετρό στον Πειραιά την ενασχόληση με το συμβάν!!!
Σωπάτε, κύριε Πλεύρη, που θυμηθήκατε να κάνετε δήλωση κατά του ναζιστή πατέρα σας και να χύσετε κροκοδείλια δάκρυα για τη Μάγδα Φύσσα τώρα;;;;
Το συμβούλιο της 4ης κοινότητας χρειάζεται να συνεδριάσει έκτακτα και να την απομακρύνει την σύζυγο του δράστη από το κοινοτικό συμβούλιο.
Καλούμε το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας να προχωρήσει σε έκτακτη συνεδρίαση και να απαιτήσει την απομάκρυνση της συζύγου του παιδοβιαστή και προαγωγού του 12χρονου παιδιού, από το 4ο Κοινοτικό συμβούλιο και το ΔΣ του Βρεφοκομείου Αθήνας.
Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας
ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ