Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Έκτακτη σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου Αθήνας και απελευθέρωση και παύση της δίωξης του δημοτικού συμβούλου και του κοινοτικού συμβούλου Αθήνας.

 ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΙΣ ΑΘΗΝΑΣ


Ο Χρυσοχοΐδης είναι Επικίνδυνος για τα δημοκρατικά Δικαιώματα και Ελευθερίες.
Την ώρα που οι κυβερνητικές ολιγωρίες έχουν καταστήσει την πανδημία ανεξέλεγκτη δοκιμάζοντας τις αντοχές του συστήματος υγείας και των εργαζόμενων σε αυτό, η κυβέρνηση το μόνο που έχει να προσφέρει είναι ο τυφλός αυταρχισμός.
Αυτή τη φορά θύματά της ήταν πολίτες της Αθήνας που, τηρώντας τις αποστάσεις, προσπάθησαν να τιμήσουν τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου στο χώρο της δολοφονίας του, τη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου στα Εξάρχεια. Οι επίγονοι του Κορκονέα συνέλαβαν μεγάλο αριθμό συγκεντρωμένων και τους έχουν προσάγει. Αυτή τη στιγμή κρατούνται στην ασφάλεια ενώ τους έχει ασκηθεί δίωξη. Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής Θανάσης Καμπαγιάννης και Κώστας Παπαδάκης ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κωνσταντίνου και ο κοινοτικός σύμβουλος Νίκος Αλεξανδράτος με την Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας.
Είναι προφανές ότι ο κυβερνητικός αυταρχισμός έχει αλλάξει επίπεδο. Στην προσπάθεια του Χρυσοχοΐδη, να σβήσει κάθε πράξη αντίστασης από τη μνήμη του λαού μας απαγορεύονται συγκεντρώσεις και συλλαμβάνονται συλλήβδην οι συμμετέχοντες.
Η Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας θεωρεί την κυβέρνηση και τον υπουργό επικίνδυνο για τα δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες.
Σε αυτό το πλαίσιο ζητά την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, την απερίφραστη καταδίκη των αυταρχικών πολιτικών κυβέρνησης και αστυνομίας, την απελευθέρωση και παύση της δίωξης του δημοτικού συμβούλου Πέτρου Κωνσταντίνου και του κοινοτικού συμβούλου Νίκου Αλεξανδράτου.
Βέβαια την πραγματική απάντηση ο Χρυσοχοΐδης θα την πάρει από τα κινήματα στους δρόμους.