Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ - 7 ΑΠΡΙΛΗ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ «ΗΡΩΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ»

ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ - 7 ΑΠΡΙΛΗ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ
ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ «ΗΡΩΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ»

Η πανδημία του κορονοϊού είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για να αφεθεί στα επικοινωνιακά επιτελεία κυβέρνησης και καναλιών. Αυτοί που σηκώνουν το βάρος της, οι νοσοκομειακοί γιατροί και νοσηλευτές, χόρτασαν από χειροκροτήματα στα μπαλκόνια, κενές υποσχέσεις για προσλήψεις προσωπικού, εξασφάλιση κρεβατιών ΜΕΘ και προμήθεια υλικών, ήρθε η ώρα της δράσης.
Η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) σπάνε τη μιντιακή σιωπή.
Διοργανώνουν αύριο 7 Απρίλη μέρα δράσης διεκδικώντας, άμεσες προσλήψεις προσωπικού, επίταξη του συνόλου του ιδιωτικού τομέα υγείας και άμεση προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας.
Διεκδικούμε την επαναλειτουργία του Γενικού Πατησίων και της Πολυκλινικής καθώς και των δομών του ΙΚΑ που πετσόκοψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Η δημοτική παράταξη ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ καλεί τους εργαζόμενους και το λαό του λεκανοπεδίου να στηρίξει την αυριανή μέρα δράσης και δεσμεύεται να φέρει άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης ψήφισμα που να υιοθετεί τα αιτήματα των εργαζόμενων στη δημόσια υγεία.

ΧΩΡΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ:
-ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ 8ΠΜ
-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑ, 8.30ΠΜ
-ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΕΝΑ 9ΠΜ
-ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ 12ΜΕΣ
-ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 12ΜΕΣ

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ