Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Στον αντιδήμαρχο του Μπακογιάννη κ.Μακρόπουλο λείπει η Aston Μartin, στους άστεγους της Αθήνας ένα κεραμίδι. Ωρα να πάει στο Μπάντεν Μπάντεν!


 

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Στον αντιδήμαρχο του Μπακογιάννη κ.Μακρόπουλο λείπει η Aston Μartin, στους άστεγους της Αθήνας ένα κεραμίδι. Ωρα να πάει στο Μπάντεν Μπάντεν!

Η προκλητική και αλαζονική στάση του αντιδημάρχου Ανάπτυξης και ΕΣΠΑ κ.Μακρόπουλου που δηλώνει ότι του λείπει το πανάκριβο πολυτελές αυτοκίνητο του, μάρκας Aston Martin, προκαλεί οργή σε χιλιάδες κόσμο που υποφέρει από τις πολιτικές φτώχειας της κυβέρνησης. Κόσμος πεθαίνει από την πανδημία, άστεγοι κοιμούνται στους δρόμους και ο κ.Μακρόπουλος πάσχει από σύνδρομο στέρησης επίδειξης πλούτου!

Είναι όμως αποκαλυπτικό το γεγονός της ταξικής σύνθεσης της ομάδας που συγκρότησε ο Δήμαρχος Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης, της οργανικής σχέσης με την ελίτ του πλούτου, της αγοράς και του κεφαλαίου.

Όλα τα επίλεκτα στελέχη της ΝΔ παραβρέθηκαν για να στηρίξουν την υποψηφιότητα του στη προεκλογική περίοδο. Και να τι δήλωναν:

Άδωνις Γεωργιάδης:«Δεν είναι ένας προσωπικός αγώνας, αλλά μια ομαδική προσπάθεια, καθώς η Ελλάδα χρειάζεται και άλλους σαν τον Νίκο Μακρόπουλο».

Όλγα Κεφαλογιάννη:«Είναι δεδομένη η στήριξη μας σε έναν τέτοιο άνθρωπο και τα σχέδια της υποψηφιότητας για την ανάδειξη της πόλης των Αθηνών».

Βασίλης Κικίλιας:«Είναι οξύμωρο και ιπποτικό ένας καταξιωμένος άνθρωπος και επιτυχημένος επιχειρηματίας να ξεκινά από τα «χαμηλά» της πολιτικής…και σίγουρα θέλει τόλμη και ειλικρίνεια».

Ο ίδιος δήλωνε οτι κατεβαίνει στα κοινά της τοπικής αυτοδιοίκησης, ανάμεσα σε άλλα “για το γεγονός ότι ο υποψήφιος δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης είναι ένας νέος και χαρισματικός άνθρωπος που έχει ήδη πετυχημένη δράση στην τοπική αυτοδιοίκηση. Έχει ήδη κάνει προσπάθειες για εξασφάλιση στήριξης (ΕΤΕπ) και το κοστολογημένο σχέδιο των 573 εκ. ευρώ θα αποτυπώνεται με διαφάνεια σε ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία οι πολίτες θα μπορούν να ελέγχουν την πορεία του.”

Ο κ.Μπακογιάννης του ανέθεσε το ταπεινό χαρτοφυλάκιο αντιδημάρχου Ανάπτυξης και ΕΣΠΑ.

Φαίνεται ότι στα “χαμηλά της πολιτικής” στην Αθήνα των φτωχών, των άστεγων, των προσφύγων δεν υπάρχουν και πολλά να κάνει ένας φτασμένος των μεγάλων ασφαλιστικών αγορών και νοσταλγεί τα “ψηλά” της άνεσης και της καλής ζωής του πλούτου!

Η παράταξη Μπακογιάννη περνάει κρίση όμως , όχι γιατί κάποια στελέχη της πήραν το λάθος δρόμο και φέρονται με την αλαζονεία ενός Μακρόπουλου, η γιατί η Αλεξία Εβερτ θεωρεί τους αριστερούς “¨κατσαρίδες και τρωκτικά” αλλά γιατί η κυβέρνηση και το κόμμα που την διαχειρίζεται, η ΝΔ, έχει πάρει την κάτω βόλτα.

Να απαλλαγούμε από την κυβέρνηση, τους Δημάρχους τους και την ταξική πολιτική τους πριν καταστρέψουν τις ζωές μας!

Κύριε Μπακογιάννη, ώρα να στείλετε διακοπές τον Μακρόπουλο, για να μπορέσει να εκπληρώσει την επιθυμία του!

Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας