Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Μετά την καταδίκη Αμβρόσιου, ώρα να ξηλώσουμε την ομοφοβία!

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Δήλωση Π.Κωνσταντίνου, υποψήφιου Δημάρχου με την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας
Μετά την καταδίκη Αμβρόσιου, ώρα να ξηλώσουμε την ομοφοβία!


H καταδίκη του Αμβρόσιου για τις ομοφοβικές του αθλιότητες σε 7 μήνες με τριετή αναστολή και 10.000 είναι μια νίκη κατά του μαύρου κομματιού της Εκκλησίας που υποστηρίζει ανοιχτά τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής.
Ο κόσμος που ξεσηκώθηκε μετα την ΄'άγρια δολοφονία του Ζάκ/Zackie Κωστόπουλου έδειξε τις ευαισθησίες της πλειοψηφίας του κόσμου. Δεν ανέχεται την στοχοποίηση της διαφορετικότητας σε θέματα σεξουαλικού προσανατολισμού. Είναι ο ίδιος κόσμος που στους χώρους δουλειάς συγκρούεται με τις πολιτικές της φτώχειας και των μνημονίων, τον ρατσισμό, τις διακρίσεις και την βία σε βάρος των γυναικών και στέκεται ενάντια στο ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.
Η σύγκρουση με την μαυρίλα της Εκκλησίας είναι αναγκαία και όχι οι συμβιβασμοί που κάθε τόσο κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε ακόμη Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και στα σχολεία δεν υπάρχει σεξουαλική αγωγή αλλά μάθημα Θρησκευτικών! Έχουμε την τεράστια περιουσία στα χέρια της Εκκλησίας και άνθρωποι είναι άστεγοι, φτωχοί και πεινασμένοι με δικαίωμα στα συσσίτια της ντροπής.
Στις πόλεις και τις γειτονιές μας δεν χωράει ούτε η ομοφοβία, ούτε οι φασίστες!