Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Να μην αφήσουμε κυβέρνηση και ΤΑΙΠΕΔ να ξεπουλήσουν στους κερδοσκόπους τα προσφυγικά της Λ.Αλεξάνδρας




Δήλωση Πέτρου Κωνσταντίνου, υποψήφιου Δημάρχου Αθήνας με την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας

Να μην αφήσουμε κυβέρνηση και ΤΑΙΠΕΔ να ξεπουλήσουν στους κερδοσκόπους τα προσφυγικά της Λ.Αλεξάνδρας
Να απαντήσουμε με μαζική αντίσταση και καταλήψεις!
Θα απολογηθούν  Καμίνης, Σπηλιωτόπουλος και Κακλαμάνης θα απολογηθούν για τις αθλιότητες των κομμάτων που  τους στηρίζουν;


Είναι σκάνδαλο η συγκυβέρνηση του Μνημονίου να προχωρά στο ξεπούλημα των προσφυγικών κατοικιών και άλλων κτιρίων στην Πλάκα και στην Αθήνα για χάρη των κερδοσκόπων και των μεγάλων συμφερόντων. Καμίνης, Σπηλιωτόπουλος και Κακλαμάνης θα απολογηθούν για τις αθλιότητες των κομμάτων που  τους στηρίζουν ως υποψήφιους Δημάρχους;
Στο βωμό της αποπληρωμής του ληστρικού χρέους προς την Ευρωπαϊκή Κεντρικά Τράπεζα και της στήριξης των εγχώριων Τραπεζιτών ξεπουλάνε δημόσια περιουσία αντί να  την αξιοποιήσουν για τις ανάγκες των εργαζόμενων και της νεολαίας της; πόλης. Δεν περισσεύει καμία κατοικία, κανένας χώρος για να γίνει δώρο στα γεράκια του Real estate.
Τα προσφυγικά με το ξαναζωντάνεμα τους μπορούν να γίνουν χώρος κατοικίας, πολιτισμού, διατήρησης της ιστορικής μνήμης της προσφυγιάς.
Χρειάζεται να χτίσουμε ένα κίνημα που θα επιβάλει τις δικές μας λύσεις, ακόμη και με τη κατάληψη της περιοχής των προσφυγικών, ώστε να αποτρέψουμε το ξεπούλημα τους.
Δεν περιμένουμε από το Δήμαρχο Καμίνη που στρώνει κάθε τόσο κόκκινα χαλιά στους μεγαλοεπιχειρηματίες των αναπλάσεων και του Τροϊκανούς των μνημονίων να στηρίξει αυτή τα μάχη.
Καλούμε τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς και τους συλλόγους της περιοχής να μην επιτρέψουν τα σχεδία παράδοσης της περιοχής στα αρπακτικά του κέρδους.