Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

 Υπο την αιγίδα του Δήμου της Αθήνας, μετά τους παπάδες και οι γιατροί στην σεξιστική εκστρατεία "της γονιμότητας και του δημογραφικού προβλήματος"

 


Υπο την αιγίδα του Δήμου της Αθήνας, μετά τους παπάδες και οι γιατροί στην σεξιστική εκστρατεία "της γονιμότητας και του δημογραφικού προβλήματος"


Γονιμότητα και δημογραφικό διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου της Αθήνας, της Διεύθυνσης Δημοτικών Ιατρείων & Δημόσιας Υγεία υπό την αντιδημαρχία του κ.Μανώλη Καλαμπόκα, σε μέρες που ΄ένα μικρό παιδί αποκεφαλίστηκε στο σχολείο στις Σέρρες και ο 16χρονος Ρομ Κώστας Φραγκούλης πυροβολήθηκε στο κεφάλι από αστυνομικό της ΔΙΑΣ.
Η επίθεση στα δικαιώματα των γυναικών συνεχίζεται αμείωτη. Μετά τις αφίσες στο μετρό για την προστασία του αγέννητου παιδιού τώρα ο Δήμος Αθήνας έρχεται με  "επιστημονικές" προσεγγίσεις της γονιμότητας και του "δημογραφικού προβλήματος" να ενισχύσει παραπέρα την συμβολή του στις ρατσιστικές και σεξιστικές εκστρατείες.

Είναι δικαίωμα των γυναικών να αποφασίζουν πότε και αν θα χρησιμοποιήσουν την μήτρα τους για γέννηση παιδιού. Για την ώρα είναι δεδομένη και γνωστή η ρατσιστική πολιτική των διακρίσεων που εφάρμοσε η κυβέρνηση για "επίδομα" μόνο για Ελληνίδες.
Η ρατσιστική θεωρία της "υποκατάστασης του λευκού χριστιανικού πληθυσμού από τους έγχρωμους μουσουλμάνους" είναι επίσημη πολιτική της ΝΔ και το μέτρο είναι απότοκο αυτής της αισχρής ιδεολογίας. Πάει χέρι-χέρι με την πολιτική των κλειστών συνόρων που αντιμετωπίζει με φράχτες και δολοφονικές καταδιώξεις τους πρόσφυγες που έρχονται στην Ευρώπη, την ήπειρο που αντιμετωπίζει πτώση πληθυσμού αλλά στις κυβερνήσεις ο ρατσισμός χρησιμεύει για το διαίρει και βασίλευε στους φτωχούς.

Η επίθεση σε βάρος των γυναικών συνεχίζεται από την κυβέρνηση και ένα σύστημα που τις σπρώχνει στο σπίτι, στη κουζίνα και στο κρεβάτι ως παιδομηχανές ενώ την ίδια περίοδο κατακρεουργούνται οι κοινωνικές υπηρεσίες, κλείνουν οι παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί, το Βοήθεια στο Σπίτι στην Αθήνα έχει ελάχιστο προσωπικό, το Γηροκομείο της Αθήνας υπολειτουργεί. Η φροντίδα των παιδιών είναι στα χέρια "φιλάνθρωπων" και χορηγών αλα Κιβωτός του Κόσμου με τις κακοποιήσεις και τους βιασμούς.
Οι αγώνες των εργαζόμενων στους παιδικούς σταθμούς και στο Βοήθεια στο Σπίτι πρόσφατα, ο ξεσηκωμός για τις αθλιότητες σε βάρος των παιδιών στη Κιβωτό του Κόσμου, η απεργιακή κινητοποίηση τω γυναικών στις 8 Μάρτη τα τελευταία χρόνια, οι κινητοποιήσεις για τις δολοφονίες και τους βιασμούς γυναικών και την κάλυψη τους από την ελίτ ων πλούσιων και την κυβέρνηση δίνουν την απάντηση στις σεξιστικές προκλήσεις. 

Η ΝΔ στην προσπάθεια της να επιβιώσει την ώρα που εξαπολύει τις χειρότερες επιθέσεις σε βάρος των εργαζόμενων και των γυναικών της εργατική τάξης, με την ακρίβεια, την φτώχεια, την διάλυση του ΕΣΥ και της πρόνοιας, το ρατσισμό ξεδιπλώνει καμπάνιες σεξιστικές. 

Αυτές τις μέρες προσφύγισσες γυρνάνε άστεγες με μωρά στην αγκαλιά γιατι ο Δήμαρχος  Μπακογιάννης και ο Μηταράκης έκλεισαν όλες τις δομές φιλοξενίας προσφύγων. 

Η απάντηση στο "δημογραφικό" είναι τα ανοιχτά σύνορα και η νομιμοποίηση όλων των μεταναστών που δεν χώρα στο μυαλό των κυβερνώντων γιατί τους θέλουν δεύτερης κατηγορίας, σε γκέτο έξω απο τις πόλεις για φτηνό εργατικό δυναμικό. 


Να το πούμε πολύ απλά: Κάτω τα χέρια σας από τις γυναίκες και τα δικαιώματα τους. Αυξήσεις στους μισθούς, δημόσιες υπηρεσίες φροντίδας για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους. Νομιμοποιήστε τους μετανάστες. Στηρίξτε τους Ρομά και μην τους σκοτώνετε!


ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ