Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Δεν θα φύγουμε εμείς, αλλά εσείς! Πορεία, Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 6μ.μ. στο Μουσείο.

 

Λίγες μόλις μέρες μετά την πανεργατική απεργία-σεισμό της 9 Νοέμβρη και τις μεγαλειώδεις πορείες για το Πολυτεχνείο, η κυβέρνηση και μαζί της η δημοτική αρχή Mπακογιάννη προσπαθούν να συρθούν έξω από τον βούρκο των σκανδάλων στον οποίο βουλιάζουν ολοένα και βαθύτερα με την μόνη απάντηση που τους έχει απομείνει, την βίαιη καταστολή και την αστυνομοκρατία.   Από του Ζωγράφου όπου τα "όργανα της τάξης" έσπασαν την πόρτα της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού μέχρι την βάρβαρη προσπάθεια εκκένωσης των προσφυγικών στην Αλεξάνδρας που συνοδεύτηκε από 10 εισαγωγές στο νοσοκομείο και πάνω από 70 συλλήψεις, το μήνυμα που προσπαθούν να στείλουν είναι σαφές: αφού δεν έχουν καμία λαϊκή νομιμοποίηση, προσπαθούν να επιβάλλουν την σιγή με τα ρόπαλα των ΜΑΤ. 

 Δεν θα τους περάσει! Τα σχέδιά τους για ξεπέρασμα της κρίσης μέσω της τουριστικοποίησης και του εξευγενισμού των γειτονιών της Αθήνας και του ξεριζώματος όλων των κοινωνικών αντιστάσεων μπορούν να ανατραπούν!
Δεν θα φύγουμε εμείς, αλλά εσείς!
Συμμετέχουμε και στηρίζουμε την πορεία που καλεί η Ανοιχτή Συνέλευση "Οχι μετρό στην Πλατεία" το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 6μ.μ. στο Μουσείο.
ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ