Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

«Καθαρή Αθήνα» στα πρότυπα του Φορτσάκη θέλει ο Καμίνης και καταστρέφει υλικό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ!



ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

«Καθαρή Αθήνα» στα πρότυπα του Φορτσάκη θέλει ο Καμίνης και καταστρέφει υλικό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

Η χθεσινοβραδυνή ολική καταστροφή του προεκλογικού υλικού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με εντολή Καμίνη, είναι δείγμα νοοτροπίας φρούραρχου και όχι Δημάρχου που σέβεται την ελεύθερη έκφραση για την πόλη.
Ετούτη η αντιδημοκρατική και αυταρχική κατηφόρα του μνημονιακού Δημάρχου Γ.Καμίνη κινείται στα πρότυπα Φορτσάκη, του οποίου πρόσφατα εκθείαζε την «αποφασιστικότητα»  ( βλέπε το μουσολινικό ύφος στρατηγού)  κατά των φοιτητών της Νομικής, όταν ο τελευταίος ξεκινούσε την προεκλογική του εκστρατεία, όπως αποδείχτηκε με την ένταξη του στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι μια κίνηση που στηρίζει τη δράση της στην εθελοντική στήριξη των μελών της, τόσο στην οικονομική πλευρά όσο και στην ανάπτυξη της ενημερωτικής της εκστρατείας. Ο Γ.Καμίνης υπερβάλλει σε επίδειξη «ευταξίας» όταν η πόλη βρωμάει σε κάθε στενό από έλλειψη προσωπικού καθαριότητας, όταν οι άνθρωποι της, οι άστεγοι και οι τοξικοεξαρτημένοι, βιώνουν τις συνέπειες των άθλιων μνημονιακών πολιτικών παρατημένοι στους πιο κεντρικούς δρόμους.
Ο Δήμαρχος έχει χρόνο να ασχοληθεί με τη φίμωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά την ίδια ώρα δεν ιδρώνει το αυτό του στις φωνές των συλλόγων δασκάλων και των γονέων που διαμαρτύρονται για την έλλειψη επαρκούς φαγητού στους Παιδικούς Σταθμούς.
Δεν μας φτάνουν οι αποκλεισμοί από τα ΜΜΕ, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τον Δήμαρχο κύριο Καμίνη! Δεν είμαστε το κόμμα που τυπώνει υλικό η αγοράζει χρόνο στα ΜΜΕ από την κρατική επιχορήγηση ή ενισχύεται από τους παπαγάλους της διαπλοκής και τους σιτιζόμενους από τα μαύρα Ταμεία του Υπουργείου Εξωτερικών.
Αν συνεχίσει τον ίδιο κατήφορο θα βρει σθεναρή αντιμετώπιση από τον ίδιο τον νέο κόσμο που έστειλε τους Φορτσάκηδες στα αζήτητα.
Είναι πρόκληση η παράταξη του κ.Καμίνη να έχει «απλώσει» υποψήφιους στα μνημονιακά απολιθώματα και να χρησιμοποιεί τους μηχανισμούς της καθαριότητας κατά κινήσεων της αριστεράς. Είναι πρόκληση να χρησιμοποιεί την γλώσσα των ακροδεξιών «περί αφισορύπανσης» αντί να διευκολύνει την διακίνηση των ιδεών, όπως οι περισσότεροι Δήμαρχοι.
Τον καλούμε να ασχοληθεί με τα παιδιά που πεινάνε στα σχολεία  και όχι με αντιδημοκρατικές αθλιότητες.
Προφανώς  δεν έχουμε άλλο δρόμο από τον να υπερασπίσουμε με αποφασιστικότητα την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και αυτό θα πράξουμε.
Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας και υποψήφιος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ στην Α Αθήνας