Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

H κ.Σπυράκη, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα ψέματα

Δήλωση Πέτρου Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με την ΑΝΤΑΡΣYA

"H κ.Σπυράκη, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα ψέματα

Η κυρία Σπυράκη είναι ένας έμμισθος εργολάβος της κινδυνολογίας, της καταστροφολογίας και του οργανωμένου ψέματος κατά της αριστεράς για λογαριασμό των πλούσιων φίλων του Αντώνη Σαμαρά. Ο αρχηγός της ΝΔ Σαμαράς παρέα με τον Βενιζέλο υπηρετεί πιστά την πλούσια μειοψηφία που γίνεται πλουσιότερη μέσα στη κρίση, την ώρα που η ανεργία και η φτώχεια των Μνημονίων σπέρνουν την απόγνωση σε εκατομμύρια. Η συγκυβέρνηση τους σαρώθηκε από την εργατική και νεολαιίστικη αντίσταση και η ΔΗΜΑΡ αναγκάστηκε να τους εγκαταλείψει μετά την κατακραυγή εξαιτίας του μαύρου στην ΕΡΤ.
Με ψέματα θέλουν να κρύψουν το γεγονός ότι ο Πινόκιο-Σαμαράς ανακοίνωσε ότι βγαίνει από τις αγορές το περασμένο καλοκαίρι και ότι «η αριστερά δεν θα είχε να σκίσει κανένα Μνημόνιο πλέον αφού η ανάπτυξη ξεκίνησε(!)» για να έρθει τώρα να μας απειλεί με νέα παράταση, νέες περικοπές στις συντάξεις και πιστωτική γραμμή στήριξης.
Η κυρία Σπυράκη, για να αναμασήσει για άλλη μια φορά τους εκβιασμούς των Τραπεζιτών και των Τροϊκανών φίλων της, εγκαλεί το ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να συγκυβερνήσει με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ωσάν να είμαστε ο μπαμπούλας των παιδικών παραμυθιών στο φανταστικό κόσμο του ψέματος της. Προφανώς, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αρνείται να συγκυβερνήσει, αλλά δεν χαρίζεται στους εκβιαστές εκπροσώπους των Τραπεζιτών που γαντζώνονται στο ευρώ, την ΕΕ και τα Μνημόνια τους για να ρίξουν τα βάρη της κρίσης στις πλάτες μας. Θα φτάσει η ώρα που θα τους ξηλώσουμε με μαζικές απεργίες και καταλήψεις, με εθνικοποίηση των Τραπεζών κάτω από εργατικό έλεγχο ώστε να σπάσουμε τους εκβιασμούς των καπιταλιστών, να διαγράψουμε το χρέος, να σταματήσουμε να πληρώνουμε τόκους και χρεολύσια.
Το κόμμα που συνομιλούσε δια του κυρίου Μπαλτάκου με τον έγκλειστο στις φυλακές νεοναζί Κασιδιάρη, το κόμμα που ασκεί πίεση ώστε να πέσουν στα μαλακά οι νεοναζί, είναι πρόθυμο να τους ξανανοίξει το δρόμο, ώστε με μια ενδεχόμενη επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ να χτίζουν μαζί δεξιά αντιπολίτευση. Δεν θα τους περάσει! Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζί με το αντιφασιστικό κίνημα δεν θα αφήσει αν παίξουν στην Ελλάδα τα βρόμικα παιχνίδια ρατσισμού και ισλαμοφοβίας που παίζουν στο Παρίσι, το Λονδίνο, το Βερολίνο.
Δεν θα τους περάσει και προεκλογική τρομολαγνεία μετά την σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού. Δεν ξεχνάμε τη τρομοκρατία που έχουν ασκήσει σε βάρος των απεργών και την αγαστή συνεργασία ΕΛΑΣ-Χρυσής Αυγής. Δεν ξεχνάμε τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Δεν ξεχνάμε ότι είναι ίδια Αστυνομία που δολοφόνησε τους Κουμή και Κανελλοπούλου, τον Μιχάλη Καλτεζά. Η Αριστερά έχει να δώσει μάχη για τη κατάργηση των ΜΑΤ, των ειδικών κελιών τύπου Γ, των αστυνομικών φρικαλεοτήτων με τα χημικά και τα ανοίγματα κεφαλιών διαδηλωτών, όπως πρόσφατα έγινε έξω από τον ΙΑΝΟ.
Ας χτυπάνε λυσσασμένα όσο θέλουν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Μας δυναμώνει άλλωστε!»