Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Συνέντευξη τύπου της Ανατρεπτικής Συμμαχίας για την Αθήνα- Βίντεο

 

https://www.facebook.com/61550915457201/videos/267788242869903

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου (Νίκης 4) η παρουσίαση των θέσεων και των στόχων της Ανατρεπτικής Συμμαχίας για την Αθήνα, με υποψήφιο δήμαρχο τον αγωνιστή δικηγόρο Κώστα Παπαδάκη.
 
Την συζήτηση άνοιξαν οι νυν δημοτικοί Παναγιώτης Κεφαλληνός και Πέτρος Κωνσταντίνου, παρουσιάζοντας τα αποτέλεσμα της κοινής παρέμβασης των κινήσεων μας τη προηγούμενη τετραετία αλλά και την επιλογή συγκρότησης της Ανατρεπτικής Συμμαχίας.
 
Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι υποψήφιες δημοτικές σύμβουλοι Όλγα Κλείτσα, Κική Μένου, Αργυρή Ερωτοκρίτου αναδεικνύοντας ζητήματά όπως οι άξονες παρέμβασεις, η σύνδεση με τα τοπικά κινήματα και τις διεκδίκησεις της συμμαχίας.
 
Ακολούθησε η τοποθέτηση του Κώστα Παπαδάκη, ο οποίος εστίασε στην ανάγκη παρέμβασης και διεκδίκησης σε όλες τις γειτονιές με συγκεκριμένα παραδείγματα. Επιπλέον, αναφέρθηκε στη σχέση της αυτοδιοίκησης με τις κεντρικές κυβερνητικές πολιτικές (όπως η χρηματόδοτηση), αλλά και στην δυνατότητα η Ανατρεπτική Συμμαχία να αποτελέσει την απάντηση όσων θέλουν να αλλάξουν αυτή τη πόλη. 
Τέλος, αναφέρθηκε στην ανάγκη να αποτέλεσει η προσπάθεια αυτή απάντηση στον ναζιστή υπόδικο Η. Κασιδιάρη.
Ακολουθήσαν ερωτήσεις από δημοσιογράφους και σύντομες τοποθετήσεις.