Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Τοποθετήσεις στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, 19η και 20η.

 

 Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας

Για την 19η Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με παραχώρηση χώρων.
Στο θέμα 1 ΥΠΕΡ, στο θέμα 2 ΥΠΕΡ, στο θέμα 3. ΥΠΕΡ.
Συνεχίζουμε την παράδοση αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας που δεν παραχωρεί χώρους και εκλογικά περίπτερα στους ναζιστές. Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ, που επέτρεψε τη συμμετοχή των ναζί στις εκλογές των δήμων ενώ αποκλείει χιλιάδες μετανάστες που διαμένουν πολλά χρόνια στην Αθήνα, εργάζονται και καταβάλλουν δημοτικά τέλη. 
Οι συνεργασίες Μπακογιάννη με την παράταξη Κασιδιάρη στα τέσσερα χρόνια της θητείας της, στην εκκένωση των καταλήψεων στέγης προσφύγων, στις εμφανίσεις συμβούλων στο πλευρό του Κασιδιάρη σε ρατσιστικές συνάξεις μίσους κατά των προσφύγων καταγράφουν την υποκρισία και τον κάλπικο αντιφασισμό του. 
Η στήριξη της ρατσιστικής εκστρατείας της κυβέρνησης, με την εκκένωση του Ελαιώνα και την κατάργηση κάθε δομής φιλοξενάις προσφύγων στρώνει το έδαφος στους Φασίστες.
Η ΚΕΕΡΦΑ, η Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας και τώρα η Ανατρεπτική Συμμαχία για την Αθήνα δίνουν με ευθύνη τη μάχη ενάντια στον φασισμό και τον ρατσισμό, για να παραμείνει η Αθήνα πόλη αντιφασιστική, πόλη της αλληλεγγύης.
Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας
Όχι στη 20η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δια περιφοράς για μεγάλα ζητήματα που δεν είναι επείγοντα.
Για την 19η συνεδρίαση συμφωνήσαμε με δεδομένο ότι αυτονόητα τασσόμαστε κατά της παραχώρησης χώρων στους ναζί. Δεν συμφωνούμε με δια περιφοράς συνεδρίαση σοβαρών ζητημάτων για τα οποία έχετε προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε βάρος εργαζόμενων και κατοίκων. Να ορίσετε μέρα για συνεδρίαση δια ζώσης.
Η προεκλογική σας εκστρατεία με χορηγούς τους καναλάρχες ας κρατηθεί πίσω, έτσι κι αλλιώς έχετε το μονοπώλιο εκεί με μόνιμο στασίδι.
ΚΑΤΑ της συνεδρίασης. ΑΠΩΝ αν την πραγματοποιήσετε.
Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας
 https://www.facebook.com/photo/?fbid=699504782215570&set=a.299454758887243
12 Σεπτεμβρίου 2023