Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΣΦΑΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΣΦΑΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ  ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ. ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΛΟΙ ΟΙΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ-ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ-ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΡΙΤΗ 1 ΙΟΥΛΗ, ΑΙΟΛΟΥ 47, 7ΜΜ

 
Η «αξιολόγηση» της συγκυβέρνησης είναι το σφαγείο για τις δημοτικές υπηρεσίες, τη πρόνοια, τα σχολεία, τα νοσοκομεία στις γειτονιές μας.
Δεν θα τους αφήσουμε να ρημάξουν τα δικαιώματα μας, τη δημόσια παιδεία και υγεία με μαζικές απολύσεις υπαλλήλων, εκπαιδευτικών γιατρών, νοσηλευτών,  να κλείσουν σχολεία, νοσοκομεία για να ξεπληρώσουν το χρέος προς τους διεθνείς και ντόπιους Τραπεζίτες. Να το διαγράψουμε επιτέλους! Για να  κάνουν την αποπληρωμή του χρέους βιώσιμη μας κάνουν το βίο αβίωτο! Φτάνει πια!
Με την αξιολόγηση και τις συγχωνεύσεις σχολείων και νοσοκομείων θα αφήσουν παιδικούς σταθμούς, σχολεία και νοσοκομεία χωρίς προσωπικό ώστε να οδηγηθούν στο κλείσιμο. Θα μετατρέψουν έτσι την παιδεία και την υγεία σε προνόμιο όσων έχουν να πληρώσουν τους ιδιώτες φίλους της συγκυβέρνησης. Δεν θα τους αφήσουμε!
Αυτή τη νέα επίθεση της τροικανής συμμορίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που συγκυβερνά ακόμη χρειάζεται να την ανατρέψουμε με μαζική δράση, με απεργίες και καταλήψεις. Με ξεσηκωμό στις γειτονιές μας για να τις σώσουμε από την παραπέρα υποβάθμιση και τη φτώχεια που σκορπάνε τα μέτρα τους. 
Απαιτούμε να σταματήσουν οι αξιολογήσεις-απολύσεις και να γυρίσουν πίσω όλοι οι απολυμένοι-διαθέσιμοι, οι εκπαιδευτικοί, οι καθαρίστριες, του Υπουργείου Οικονομικών, οι σχολικοί φύλακες
Σας καλούμε να στηρίξετε την κινητοποίηση των ΕΛΜΕ κόντρα στα σεμινάρια διευθυντών- χασάπηδων θέσεων εργασίας.