Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

«Σαμαρά, δες τη Μέρκελ στο Φεγγάρι, εμείς θα διαδηλώσουμε στην Αθήνα!




Δήλωση για τις απαγορεύσεις των κινητοποιήσεων κατά της επίσκεψης Μέρκελ
«Σαμαρά, δες τη Μέρκελ στο Φεγγάρι, εμείς θα διαδηλώσουμε στην Αθήνα!
Ο Σαμαράς επιχειρεί με τις αστυνομικές απαγορεύσεις να σταματήσει τις διαδηλώσεις την και έκρηξη οργής των εργαζόμενων και της νεολαίας με αφορμή την επίσκεψη της καγκελαρίου Αγκελα Μέρκελ.
Δεν θα περάσει η τρομοκρατία! Καλούμε τους εργαζόμενους και την νεολαία να κλείσουν σχολές και σχολεία, να κατεβάσουν διακόπτες και ρολά και να πλημμυρίσουν την Αθήνα για να τους πολιορκήσουμε, όπως ακριβώς τους αξίζει! 
Θα τους στείλουμε ηχηρό μήνυμα να μην τολμήσουν να προχωρήσουν στα νέα μέτρα-σφαγείο τα οποία μαγειρεύουν Σαμαράς και Μέρκελ παρέα με τη Τρόικα και τους Τραπεζίτες φίλους τους για να συνεχίσει να ξεπληρώνεται το χρέος για χάρη των Τραπεζιτών, της ΕΕ και του ΔΝΤ.
Αρνούμαστε να πληρώσουμε τα σπασμένα της κρίσης ενός συστήματος που μας φορτώνει φτώχεια, ανεργία, περικοπές, διαλύει τη παιδεία και την υγεία. Για να αποπροσανατολίσει έρχεται και στοχοποιεί τους μετανάστες ως αποδιοπομπαίους τράγους, ανοίγει το δρόμο στους νεοναζί, ανοίγει στρατόπεδα συγκέντρωσης την ώρα που κλείνει εργοστάσια, πνίγει παιδιά στο Αιγαίο την ώρα που η FRONTEX.
Να μην λείψει κανείς αύριο από το συλλαλητήριο και να συνεχίσουμε μέχρι να διώξουμε τη συγκυβέρνηση της καταστροφής οργανώνοντας τη κλιμάκωση απεργίες διαρκείας και  καταλήψεις, οργανώνοντας τη απάντηση στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή με την πανελλαδική συνέλευση τη Κυριακή 14 Οκτώβρη στο Γκάζι.»
Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας, 6932828964