Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Κωνσταντίνου Π.:Ούτε με τον Καμίνη, ούτε με τους εισαγγελείς, με τις καταλήψεις και τις απεργίες μέχρι τη νίκη!


Μετά το Δήμαρχο Γ.Καμίνη, εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και των Οικολόγων-Πράσινων και τις προτάσεις του για απαγόρευση των διαδηλώσεων, τη σκυτάλη πήραν οι εισαγγελείς με οδηγίες για άμεση επέμβαση κατά των καταλήψεων. Εκκρεμεί η «επόμενη μέρα» στη Νομική μετά το λόκ άουτ του πρύτανη ώστε να διευκολύνει τη ρατσιστική επιχείρηση σκούπα κατά των μεταναστών του Χρυσχοίδη αλλά και να λειτουργήσει πιλοτικά για την κατάργηση του ασύλου.
Ενόχλησε η συλλογική δράση των φοιτητικών συλλόγων που απαίτησε να σταματήσουν τα αντιδημοκρατικά και ρατσιστικά σχέδια τα οποία αποπροσανατολίζουν την οργή από τις πολιτικές των κυβερνήσεων που σπέρνουν τη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Τρέχουν λοιπόν να δημιουργήσουν ασπίδα αυταρχισμού κατά των μαχητικών αγώνων των φοιτητών αλλά και των εργαζόμενων που αντιδρούν με καταλήψεις κόντρα στις απολύσεις και τη κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων ώστε να επιβληθούν τα μεροκάματα των 300 ευρώ.
Ο τρόμος και ο πανικός της κυρίαρχης τάξης, των Τραπεζιτών, των βιομηχάνων των μεγαλοεπιχειρηματιών για την επερχόμενη θύελλα ενάντια στο νέο Μεσοπρόθεσμο τον Ιούνη τους σπρώχνει σε ένα αυταρχικό ντελίριο κατά των αγώνων και της αριστεράς, στις απαγορεύσεις ακόμη και στην συνεργασία της ΕΛΑΣ με τους φασίστες.
Είναι ώρα να βάλουμε τέλος στα σχέδια Καμίνη-Αστυνομίας-εισαγγελέων και κυβερνήσεων.

Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας και υποψήφιος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Α΄Αθήνας, 6932828964