Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ο δήμαρχος Καμίνης υποκρίνεται για τον 77χρονο νεκρό και στοχοποιεί την ΑΝΤΑΡΣΥΑ


 Σε μια ατελείωτη κατρακύλα πλέον ο Δήμαρχος Καμίνης και ολόκληρη η παράταξη του, που αφού έχουν όλοι μαζί ψηφίσει όλα τα μνημονιακά μέτρα του Καλλικράτη στο Δήμο της Αθήνας, με περικοπές ακόμα και στις παιδικές κατασκηνώσεις –όπως ανακοίνωσε στο σημερινό ΔΣ η αρμόδια αντιδήμαρχος, 600 παιδιά λιγότερα, θα μπορέσουν να κάνουν διακοπές στις δημοτικές κατασκηνώσεις του Δήμου, παρά τις αυξημένες ανάγκες, όπως η ίδια παραδέχτηκε- οι ίδιοι, έχουν το υποκριτικό θράσος να κρατάνε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του 77χρονου συνταξιούχου που έδωσε τέλος στη ζωή του στην πλατεία Συντάγματος εξοργισμένος με την οικονομική και πολιτική κατάντια.

Ο υποκριτής Δήμαρχος Καμίνης και τα μέλη της παράταξής του, αφού πρώτα έφτασε στο σημείο να ζητήσει να μην συνδέουμε την «ατυχή» -όπως την αποκάλεσε- πράξη του 77χρονου με την πολιτική κατάσταση της χώρας, μετά ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του.

Ο Δημοτικός Συμβούλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Π. Κωνσταντίνου κατήγγειλε την τεράστια αστυνομική βία που εξαπολύθηκε εναντίον των χιλιάδων κατοίκων της Αθήνας που έσπευσαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον 77χρονο συνταξιούχο.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι υπόλοιπες παρατάξεις της Αριστεράς αποχώρησαν από την αίθουσα καταγγέλλοντας την υποκριτική φαρσοκωμωδία του Συνήγορου των Μνημόνιων και της παράταξής του. Αν ο κ. Καμίνης δεν βλέπει καμιά σύνδεση της αυτοκτονίας του 77χρονου συνταξιούχου με την Ελλάδα των μνημόνιων που ο ίδιος ευαγγελίζεται καλό θα είναι να ρίξει μια ματιά στο ιδιόχειρο σημείωμά του που αναφέρεται στην κομμένη του σύνταξη, στην αξιοπρέπειά του πριν να φτάσει να μαζεύει φαί από τα σκουπίδια, αλλά πάνω από όλα πρέπει να εστιάσει καλά στην τελευταία παράγραφο του ιδιόχειρου σημειώματος του συνταξιούχου φαρμακοποιού που αναφέρεται στο τί συνέβη στους φασίστες και τους συνεργάτες τους το 1945 στην Ιταλία.



Π. Κωνσταντίνου: Τελικά μαχαιρώνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ. Καμίνη;


Είναι η ίδια μαύρη κατρακύλα που ακολουθεί εδώ και ένα και πλέον χρόνο ο Δήμαρχος Καμίνης, που και στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο αρνήθηκε να απαντήσει για άλλη μια φορά στο ερώτημα που του τέθηκε στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ από τους δημοσιογράφους Κώστας Αρβανίτης και η Μαριλένα Κατσίμη για το «αν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαχαιρώνει ανθρώπους» όπως κάνουν οι μαχαιροβγάλτες νεοναζί της Χρυσής Αυγής, αλλά έφτασε στο σημείο να υποστηρίζει αυτούς που έχουν στήσει ένα ατελείωτο πογκρόμ φτιάχνοντας άβατο στον Αγ. Παντελεήμονα τρομοκρατώντας, χτυπώντας και μαχαιρώνοντας μετανάστες και αγωνιστές της αριστεράς και των κινημάτων.

Η τοποθέτησή του πως «η διαδήλωση στον Αγ. Παντελεήμονα θα οδηγούσε σε λουτρό αίματος», αποδεικνύει την πλήρη σύμπλευσή του με την αστυνομία και τους Νεοναζί Χρυσαυγήτες, δίνοντάς τους το πράσινο φως για να επιβάλουν τον φασιστικό τρόμο στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος Καμίνης με αυτή την επίθεση στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το αντιφασιστικό κίνημα αναδεικνύει τον εαυτό του στον χειρότερο απολογητή της πιο μαύρης σελίδας της νεώτερης ιστορίας, υποστηρικτής και συνεργάτης των νεοναζί φασιστών της Χρυσής Αυγής που έχουν μετατρέψει ολόκληρες περιοχές σε ζώνες φασιστικής δράσης.

Δυστυχώς σε απόσταση αναπνοής από τον πολιτικό βόθρο που έχει πέσει ο δήμαρχος Καμίνης ακολουθούν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοκρατικής Αριστεράς που αρνήθηκαν να απαντήσουν στο ίδιο ερώτημα που έθεσε ο Π. Κωνσταντίνου στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο εξομοιώνοντας την Αντικαπιταλιστική Αριστερά, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με τους μαχαιροβγάλτες, τραμπούκους, νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Μέχρι εκεί φτάνουν λοιπόν τα όρια της «υπεύθυνης αριστεράς» να εναρμονίζεται πλήρως με την κυβερνητική προπαγάνδα, ακόμα και στις πιο μαύρες της εκδοχές.

 Δημαρχος Καμίνης, ο «Φρούραρχος» της Αθήνας


Ο λαός αναγνωρίζει τον ρόλο του καθενός σε αυτή την συγκοιρία και ο βρώμικος ρόλος του Δημάρχου Καμίνη ως «φρούραρχου» της Αθήνας με την πλήρη παράδοση της πόλης στην αστυνομία του Χρυσοχοϊδη φάνηκε για άλλη μια φορά στην άρνησή του να δώσει βήμα στους εκπροσώπους των Φοιτητικών Συλλόγων της Νομικής που χτες έγιναν δέκτες άλλης μιας αστυνομικής επιχείρησης καταστολής και της κατάφορης κατάλυσης του πανεπιστημιακού ασύλου την ώρα της ειρηνικής εκδήλωσης συναυλίας που λάμβανε χώρα στον πεζόδρομο της οδού Μασσαλίας.

Η εκδήλωση-συναυλία, την οποίαν καλούσαν από κοινού εργαζόμενοι, διοικητικοί και εκπαιδευτικοί, του ΕΚΠΑ και οι φοιτητικοί σύλλογοι της Νομικής Σχολής και στην οποία ήταν παρόντες Πανεπιστημιακοί, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου της Αθήνας και εκατοντάδες εργαζόμενων και νεολαίας, είχε προαποφασιστεί και ανακοινωθεί 2 μέρες πριν ενάντια στο χουντικής έμπνευσης lock-out που έχει επιβάλλει ο Πρύτανης Πελεγκρίνης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε επίθεση της αστυνομίας, με δεκάδες άντρες των ΜΑΤ να έχουν περικυκλώσει τους συγκεντρωμένους φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να κάνουν «προληπτικές» προσαγωγές σε νεολαίους που προσέρχονταν στην εκδήλωση, αλλά και σε φοιτητές που βρίσκονταν εντός της σχολής με την αξιοθρήνητη δικαιολογία πως έχουν την εντολή από τον πρύτανη Πελεγκρίνη να την προστατέψουν. Η βάναυση καταπάτηση του ασύλου και η επίθεση σε αγωνιστές του φοιτητικού και του εργατικού κινήματος με τις ευλογίες του Δημάρχου Καμίνη, αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την μετατροπή του «Συνήγορου του Πολίτη» σε συνήγορο των μνημόνιων, της καταστολής και των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Η άρνησή του όμως ακόμα και να δώσει τον λόγο στους εκπροσώπους των φοιτητών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών θυμίζει επιπλέον τις πιο επαίσχυντες σελίδες της νεώτερης ιστορίας του τόπου.
 Η «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» παραδίδει τον δήμαρχο Καμίνη στην περιφρόνηση και την χλεύη κάθε δημοκρατικού πολίτη. Γνωρίζουμε πως η πρωτοπόρα δράση των αγωνιστών και των αγωνιστριών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποτελεί καρφί στο μάτι των αφεντικών του και ως καλός υπηρέτης χτυπάει, κατ’ εντολή τους, αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αντίστασης στις πολιτικές εξαθλίωσης του λαού. Τους διαβεβαιώνουμε πως θα συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη τον αγώνα μας. Θα μας βρίσκουν μπροστά τους κάθε μέρα, παντού! Στην μεγάλη ανταρσία της κοινωνίας που έρχεται, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα είναι στην πρώτη γραμμή.