Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΦΡΟΥΡΑΡΧΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΝΗΜΕΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

    Πλυντήριο για τα πιο χυδαία εγκλήματα της συγκυβέρνησης Παπαδήμου που την στηρίζει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θέλει να μετατρέψει το Δήμο της Αθήνας ο Γ.Καμίνης που φόρεσε πηλίκιο φρούραρχου και στρατοδίκη της χούντας. Στη προεκλογική περίοδο στηρίζει τη ρατσιστική τρομολαγνική εκστρατεία αποπροσανατολισμού της οργής του κόσμου με στόχο να στραφεί όχι κατά των υπεύθυνων της συγκυβέρνησης του κεφάλαιου, της ΕΕ, του ΔΝΤ αλλά κατά των κατατρεγμένων μεταναστών. Από πότε ο ρόλος του Δημάρχου είναι  αυτός του κυνηγού κεφαλών των μεταναστών, των αριστερών, των εργατών και των φοιτητών; 
    Συμπλήρωμα στη ρατσιστική πολιτική των  στρατοπέδων  συγκέντρωσης ναζιστικού τύπου είναι το νομοσχέδιο Καμίνη για την απαγόρευση των διαδηλώσεων της αριστεράς, του εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος και των κινημάτων αντίστασης.
    Ο Συνήγορος του Χρυσοχοίδη διάλεξε τη μέρα που οι πρυτανικές αρχές τελώντας  σε διατεταγμένη  υπηρεσία  κήρυξαν λόκ-άουτ στην Νομική για να διευκολύνουν τα ΜΑΤ του Χρυσοχοίδη να προχωρήσουν στην ρατσιστική επιχείρηση σκούπας κατά των μεταναστών με παραβίαση του πανεπιστημιακού ασύλου. Είναι προκλητικό ότι ο  λόγος που επικαλέστηκαν είναι η εξαγγελία εκδηλώσεων των φοιτητών κατά των μέτρων Χρυσοχοίδη και των νεοναζιστικών επιθέσεων. Από την εποχή της χούντας έχουμε να δούμε τέτοιου τύπου χυδαίες συνεργασίες πρυτάνεων και Δημάρχων  με την Αστυνομία. Πρωτοφανής κίνηση που θυμίζει «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» του Παπαδόπουλου.
    Με τις υστερικές κραυγές στήριξης του Σαμαρά, του Καρατζαφέρη και την συμμετοχή των νεοναζί της Χρυσής Αυγής με  επιθέσεις όπως αυτή κατά των φοιτητών του Φυσικού που πραγματοποιούσαν συνέλευση , αυτός ο συνασπισμένος βρόμικος πολιτικός συρφετός  των μαύρων συμφερόντων επιδιώκει να «ανακαταλάβει τη πόλη» όπως διατυμπανίζει. Από ποιους άραγε;
    Στο στόχαστρο είναι τα εκατομμύρια των εργαζόμενων που αντιστέκονται στα Μνημόνια, στις περικοπές μισθών και συντάξεων , στα κλεισίματα νοσοκομείων όπως το Γενικό Πατησίων. Αντιστέκονται στις απολύσεις όπως αυτές στο ΔΟΛ κατά της συνδικαλίστριας Γ.Σακελλαρίου. Το συγκρότημα άλλωστε  πρωτοστατεί σε επιθέσεις  κατά του ασύλου και των μεταναστών ενώ το ΒΗΜΑ είχε προαναγγείλει το λόκ-άουτ!
    Την ώρα που οι υπηρεσίες του Δήμου ρημάζουν μαζί με τα νοσοκομεία της πόλης ο Καμίνης συμμετέχει στη μαύρη ρατσιστική εκστρατεία των κραυγών του Λοβέρδου περί υγειονομικής βόμβας…των μεταναστών της πόλης. Είναι συνένοχοι στο έγκλημα της διάλυσης της δημόσιας υγείας με το κλείσιμο νοσοκομείων και τη διάλυση δομών για εξαρτημένους, ψυχικά ασθενείς και  άστεγους. Αποτελούν οι ίδιοι βόμβα και απειλή για τα δικαιώματα όλων.
    Όσο για το άθλιο νομοσχέδιο είναι ένα κακέκτυπο των απαγορεύσεων που επέβαλε η Αστυνομία κατά των δικαιωμάτων των εργαζομένων και της νεολαίας από τις ΗΠΑ μέχρι την Ευρώπη και απέναντι στις οποίες έχουν ξεσηκωθεί τα συνδικάτα και πρόσφατα το κίνημα «καταλάβετε τη Γουόλ Στρήτ. Ο Καμίνης ως σκυλάκι που γλύφει τα πόδια των Τροϊκανών δεν θα μπορούσε μετά την στήριξη που έδωσε στα Μνημόνια να μην προτείνει και την ίδια έκτασης καταστολής που επιβλήθηκε αλλού, χωρίς χημικά βέβαια(!), αλλά με άλλα «πρόσφορα μέσα»  όπως έχει κατά καιρούς υποστηρίξει (κανόνια νερού) και γιατί όχι πλαστικές σφαίρες σαν κι αυτές που έριξε πρόσφατα η Αστυνομία στην Ισπανία κατά των απεργών.
    Όσο για τα άλλα μέτρα παρεμπόδισης των διαδηλώσεων  και τις απειλές για τους οργανωτές ότι πρέπει να κάνουν καθημερινά δηλώσεις νομιμοφροσύνης για να πάρουν άδεια θα έπρεπε να ξέρει ότι δεν θα του κάνουμε τη χάρη, ούτε σε αυτόν, ούτε στους μεγαλοεργοδότες που έρχεται να τους υποστηρίξει τόσο πρόθυμα. Αναθέτει ρόλο σερίφη στον εαυτό του  όταν ζητάει με  δικιά του γνώμη(!) να γίνεται η οποιαδήποτε διάλυση των διαδηλώσεων.
    Ο Γ.Καμίνης είναι επικίνδυνος και πρέπει να φύγει μαζί με το Παπαδήμο και την υπόλοιπη συμμορία εγκληματιών που ληστεύουν τους μισθούς των εργαζομένων, τα Ασφαλιστικά Ταμεία, τα αποθεματικά των νοσοκομείων και των πανεπιστημίων που τα «κούρεψαν» για να ξεπληρώσουν τους διεθνείς και ντόπιους απατεώνες Τραπεζίτες. Μέχρι πότε  η Δημοκρατική Αριστερά και οι Οικολόγοι-Πράσινοι θα σφυρίζουν αδιάφοροι για τις επικίνδυνες επιλογές Καμίνη; Οι προδοσίες και τα ξεπουλήματα για όσους είχαν άλλες προσδοκίες από το Καμίνη δεν μετράνε, αλλά μετράνε μόνο τα καλοπληρωμένα πόστα εξουσίας στον Δήμο;
    Είναι ώρα να πάρουμε τη σκούπα ενάντια στα πραγματικά πολιτικά σκουπίδια που κάνουν την ατμόσφαιρα να θυμίζει χούντα και ναζισμό πριν ολοκληρώσουν την εγκληματική επίθεση κατά των δημοκρατικών ελευθεριών. Τις χρειαζόμαστε για να τους ανατρέψουμε, να τους διώξουμε μια ώρα αρχύτερα! 
Αγωνιζόμαστε ασυμβίβαστα για την διαγραφή του χρέους, για την εθνικοποίηση των Τραπεζών χωρίς αποζημίωση κάτω από εργατικό έλεγχο, για την απαγόρευση των απολύσεων, για να καταργηθούν τα χαράτσια, για έχουν οι δημότες υπηρεσίες αξιοπρεπείς και όχι να καταντήσουν φιλανθρωπικά ιδρύματα. Αγωνιζόμαστε για την νομιμοποίηση των μεταναστών, για άσυλο στους πρόσφυγες, για να μας αδειάσουν τη γωνία οι νεοναζιστικές συμμορίες που έχουν τη κάλυψη της ΕΛΑΣ για πογκρόμ στις γειτονιές.
Γι αυτούς  τους στόχους θα διαδηλώνουμε, θα κάνουμε  καταλήψεις και απεργίες και δεν θα ζητάμε άδεια ούτε από εσάς, ούτε από τους ταξίαρχους φίλους σας, κύριε Καμίνη.
    Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 5 Απρίλη, ο φρούραρχος Καμίνης πρέπει να απολογηθεί!
Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, 6932828964