Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Συγκέντρωση στον 9.84 στην ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Παρασκευή 29 Αυγούστου 4μμ, Κτίριο 9.84, Γκάζι, Πειραιώς 100


Για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών κυβέρνησης, ΕΕ, κεφαλαίου
Για να φράξουμε το δρόμο στους νεοναζί δολοφόνους
Για την αντικαπιταλιστική ανατροπή

Το νέο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας με Δήμαρχο τον Καμίνη θα βρεθεί μπροστά στις επιθέσεις της συγκυβέρνησης σε βάρος των δικαιωμάτων των εργαζόμενων και της νεολαίας, των δημοτών της πόλης για την επιβολή των άθλιων μέτρων των μνημονίων, της φτώχειας, της ανεργίας , του ρατσισμού και της καταρράκωσης των δημοκρατικών ελευθεριών.
Ο Δήμαρχος Καμίνης έχει δώσει τα διαπιστευτήρια υποταγής στις πολιτικές  των κυβερνήσεων και των Τροϊκανών  και για αυτό  θα χρειαστεί να δώσουμε σκληρή μάχη για να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα μας.
Για να σώσουμε τις υπηρεσίες , τα σχολεία, τους παιδικούς σταθμούς , τους οργανισμούς άθλησης και πολιτισμού, την καθαριότητα  από τις απολύσεις και τις περικοπές.
Να σώσουμε   τους ελεύθερους χώρους από τα αρπακτικά του ΤΑΙΠΕΔ και τους επιχειρηματίες κερδοσκόπους .
Να υπερασπίσουμε το δικαίωμα στη στέγη για όλους, την ανθρώπινη διαβίωση για τους άνεργους και τους φτωχούς.
Να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα των μεταναστών και τ ων προσφύγων από τις ρατσιστικές πολιτικές των κυβερνήσεων.
Έχουμε όμως να δώσουμε και την μάχη για να μην μπορέσουν οι νεοναζί να μετατρέψουν την αγανάκτηση από τις πολιτικές τν κυβερνήσεων σε στήριξη της πιο μαύρης και αντιδραστικής πολιτικής του συστήματος  με τα πογκρόμ κατά των μεταναστών και τις ρατσιστικές επιθέσεις , τις επιθέσεις κατά αγωνιστών της αριστεράς και των κινημάτων, κατά Ρομά, ομοφυλόφιλων. Ξανάρχισαν μέσα στο καλοκαίρι στα Πατήσια, τους Αμπελόκηπους, το Παγκράτι, τον Πειραιά.
Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά δεν θα επιτρέψουμε στους νεοναζί εγκάθετους του συστήματος, το πιο πιστό μαντρόσκυλο του  καπιταλισμού να παριστάνει το «νόμιμο πολιτικό κόμμα» με τις πλάτες των Μπαλτάκων, των δεσποτάδων και των μηχανισμών του κράτους.
Η θέση τους δεν είναι στα δημοτικά συμβούλια αλλά στη φυλακή για να τιμωρηθούν τα εγκλήματα ναζιστικού τύπου που διέπραξαν με την ανοχή και την κάλυψη της Αστυνομίας. Γνωρίζουμε όμως πως ο φασισμός δεν καταστέλλεται από το ίδιο το κράτος που το γεννά.
Σε κάθε περίπτωση η απάντηση στους νεοναζί θα έρθει από το μαζικό κίνημα που ετοιμάζεται να οργανώσει τις κινητοποιήσεις στον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου με τον «αντιφασιστικό Σεπτέμβρη.»
Ετοιμαζόμαστε για τους αγώνες που θα ανατρέψουν την επίθεση, με απεργίες ,καταλήψεις και διαδηλώσεις χωρίς να εναποθέτουμε τις ελπίδες μας σε νέα εκλογική αναμέτρηση, όπως προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Με την όξυνση των ανταγωνισμών και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις να ανάβουν τις φλόγες του πολέμου από το Ιράκ και τη Παλαιστίνη μέχρι την Ουκρανία χρειαζόμαστε ένα δυνατό κίνημα ανατροπής και ελπίδας για ένα κόσμο και μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, καταπίεση, πολέμους και ρατσισμό. Ο Καμίνης στάθηκε αντίθετος και στο ψήφισμα αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη, για αυτό θα μας βρει μπροστά του σε όλα τα μέτωπα!
Τώρα είναι η ώρα να τους ανατρέψουμε!
Ως Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας «ορκιζόμαστε» να δώσουμε αυτές τις μάχες.