Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Πέτρος Κωνσταντίνου: «Να πάει στη φυλακή και ο Κασιδιάρης που τους εκπαίδευε και τους καθοδηγούσε».

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ  
http://antarsiageitoniesathinas.blogspot.gr/ 

Αθήνα, 14 Απρίλη 2014 

Δελτίο Τύπου 

Στο Μικτό Ορκωτό για την τελευταία μέρα της δίκης των χρυσαυγιτών δολοφόνων του Σαχζάτ Λουκμάν μαζί με υποψήφιους της δημοτικής παράταξης θα βρεθεί την Τρίτη 15/4 στις 9μμ ο υποψήφιος δήμαρχος με την "Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας". 

Ολοκληρώνεται αύριο Τρίτη 15/4 στο Μικτό Ορκωτό (Αλεξάνδρας και Λουκάρεως) η δίκη των χρυσαυγιτών δολοφόνων Λιακόπουλου και Στεριόπουλου που στις 17 Γενάρη 2012 σκότωσαν με 7 μαχαιριές τον 27χρονο Πακιστανό εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα. Οι γονείς του Σ. Λουκμάν, η μητέρα του Σούκραν Μπίμπι και ο πατέρας του Χαντίμ Χουσείν που βρίσκονται στην Ελλάδα και παρακολουθούν τη δίκη, οι χιλιάδες αντιφασίστες και αντιρατσιστές αγωνιστές –ντόπιοι και μετανάστες- που βρέθηκαν στο πλευρό της οικογένειας και στήριξαν την τεράστια καμπάνια ενάντια στους νεοναζί δολοφόνους απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία τους. 

Μιλώντας για την δίκη και την κινητοποίηση έξω από τα δικαστήρια ο Πέτρος Κωνσταντίνου συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ και υποψήφιος Δήμαρχος με την "Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας" τόνισε: «Οι νεοναζί δολοφόνοι πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά και να αναγνωριστεί το ρατσιστικό κίνητρο της δολοφονικής επίθεσης. Μαζί τους να πάει φυλακή και ο Κασιδιάρης που εκπαίδευε και καθοδηγούσε τα τάγματα εφόδου της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής». 

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - Πέτρος Κωνσταντίνου, υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Tηλ. 210 3232871, 6932 828964, 6944 410747 - mail: antiracismfascism@yahoo.gr, kyrban3@gmail.com