Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Αστυνομική βία και τραυματισμοί στην σημερινή πορεία που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι του Δήμου της Αθήνας με την στήριξη της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Με ΜΑΤ και δακρυγόνα αντιμετώπισε η κυβέρνηση τους εργαζόμενους του Δήμου της Αθήνας που διαδήλωσαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας διεκδικώντας την μονιμοποίηση των συμβασιούχων.
Από την Κερατέα μέχρι την Αθήνα η κυβέρνηση για να στηρίξει τις πολιτικές του μνημονίου, τις πολιτικές που χαρίζουν δισεκατομμύρια στους τραπεζίτες και τα μεγάλα συμφέροντα, δεν διστάζει να στέλνει τα ΜΑΤ εναντίων των εργαζόμενων και της νεολαίας.
Υπεύθυνη για την αυταρχική πολιτική είναι η κυβέρνηση και ο Υπουργός Εσωτερικών Ραγκούσης, που αρνούνται να ικανοποιήσουν το δίκαιο αίτημα της μονιμοποίησης των συμβασιούχων, οι οποίοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου της Αθήνας. Συνένοχος και ηθικός αυτουργός είναι ο Δήμαρχος Καμίνης που στηρίζει την πολιτική της κυβέρνησης; και στοχοποιεί την κατάληψη του Δημαρχείου και τους αγώνες των εργαζόμενων.
Καλούμε σε πανεργατικό ξεσηκωμό αλληλεγγύης. Σε στήριξη της κατάληψης του Δήμου της Αθήνας με απεργίες συμπαράστασης.
Είναι ώρα να συντονίσουμε τους αγώνες σε Δήμους σχολεία, νοσοκομεία για να αντισταθούμε στις περικοπές στις απολύσεις και τον αυταρχισμό.

Όλοι σήμερα στις 6μμ,  στην Πλ. Κοτζιά, στην μεγάλη Συναυλία Αλληλεγγύης στην Κατάληψη του Δημαρχείου της Αθήνας.

Διονύσης Τσακνής, Μίλτος Πασχαλίδης, Άλκης Κωσταντόπουλος, Στάθης Δρογώσης, Σπύρος Γραμμένος, Γεωργία Βεληβασάκη, Κρότωνες, Μ-51, Νικολέτα Αναστασίου με τα κρουστά της και τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου της Αθήνας στο πλευρό των Συμβασιούχων.