Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Σοβαρά Κώστα Ζαχαριάδη;

 

Σοβαρά τώρα, πριν την κηδεία του δολοφονημένου από ναζιστές, Μιχάλη Κατσούρη πάει στο γήπεδο του ΠΑΟ, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης και δηλώνει χαλαρά, ωραίο ματς, χωρίς λέξη καταδίκης των ναζιστών; Κώστα Ζαχαριάδη και Κώστα Αλεξίου μιλάμε για εκείνους, που φόρεσαν το προσωπείο του οπαδού του ΠΑΟ, αξιοποίησαν χώρο των συνδέσμων στη Λ.Αλεξάνδρας για να εξοπλίσουν το τάγμα και φρόντισαν για την φιλοξενία των «αδελφοποιημένων» της Ντιναμό.
Τόσο πολύ χρειάζεται μια δήλωση πίστης και υποταγής στην εταιρεία, την ΠΑΕ ΠΑΟ για τους ψήφους των οπαδών; Το γήπεδο να το έφτιαχνε η ΠΑΕ ΠΑΟ με δικά της λεφτά άλλωστε και όχι από αυτά που τα στερούν για δομές πρόνοιας στους φτωχούς.
Η φασιστική απειλή χρειάζεται σοβαρή αντιμετώπιση κάτι που προφανώς δεν μπορεί να κάνει ο Μπακογιάννης. Καμία υποτίμηση δε σηκώνει από την αριστερά και και όχι πολύ περισσότερο να αγνοεί τις συνθήκες όπου η ΝΔ επιχειρεί να νομιμοποιήσει τον Κασιδιάρη με τους Σπαρτιάτες στη Βουλή και με τους Αθηναίους στον Δήμο Αθήνας.
Μήπως να το πάρετε αλλιώς;

Όλοι και όλες την Παρασκευή 11/8, στις 7μμ, στο Σύνταγμα, στη συγκέντρωση τιμής για το Μιχάλη Κατσούρη και να απαιτήσουμε την τιμωρία των ναζί δολοφόνων και της κυβέρνησης που τους έκανε πλάτες.

Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, επικεφαλής Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας
.