Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Τελικά κύριε Μπακογιάννη, θα ζητήσετε συγνώμη από τον Κώστα Καταραχιά που είχε τα μόρια για να γίνει μόνιμος;

 


Τελικά κύριε Μπακογιάννη, θα ζητήσετε συγνώμη από τον Κώστα Καταραχιά που είχε τα μόρια για να γίνει μόνιμος;

Ο Δήμαρχος Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όλο χαρά, δικαιολογούσε την απαράδεκτη στάση του να μην εγκριθεί ψήφισμα κατά της απόλυσης του Κώστα Καταραχιά, επικουρικού γιατρού και προέδρου του συλλόγου εργαζόμενων Αγίου Σάββα, σε συνεργασία μάλιστα με τους χρυσαυγίτες, με την τοποθέτηση ότι οι αριστεροί ήρθαν να στηρίξουν ένα ομοϊδεάτη τους που δεν είχε τα μόρια να μονιμοποιηθεί!!!
Τώρα που η επιτροπή που διόρισε το Υπουργείο Υγείας μονιμοποίησε τον Κώστα Καταραχιά με τα μόρια που είχε στο νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου, θα ζητήσει μήπως συγνώμη για την απρέπεια που διέπραξε;
Πολλά ζητάω!!! Η ηθική της αστικής τάξης που εκπροσωπεί ο κύριος Μπακογιάννης, πρώτα από όλα στάζει δηλητήριο για τις ταξικές οργανώσεις των εργατών, για αυτό και με κλειστά μάτια βρέθηκε χέρι-χέρι με τους χρυσαυγίτες να ψηφίζει κατά της έγκρισης ψηφίσματος που απαιτούσε να μην απολυθεί: ήταν και γιατρός αλλά και πρόεδρος σωματείου! Και μάλιστα στην συνεδρίαση μπορούσαν να μιλάνε οι χρυσαυγίτες των οποίων ο επικεφαλής είναι στη φυλακή για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση αλλά ο ίδιος έκρινε ότι ο γιατρός δεν έπρεπε να μιλήσει στην συνεδρίαση!
Η νίκη της επιστροφής του Καταραχιά θα ολοκληρωθεί με την τιμωρία όσων έπαιξαν με τις ζωές των ανθρώπων που στοιβάζονται στις ουρές νοσηλείας του κορονοϊού εκτός ΜΕΘ ενώ απέλυαν γιατρούς σαν τον Κώστα Καταραχιά. Διεκδικούμε να δικαιωθεί άμεσα, να πάει στον Αγιο Σάββα μέχρι να ολοκληρωθεί η πρόσληψη του το επόμενο τρίμηνο. Κανένας γιατρός δεν περισσεύει για χάριν των παιχνιδιών των μηχανισμών της ΝΔ στα υπουργεία.
Τώρα που ο Κώστας Καταραχιάς επιστρέφει στο ΕΣΥ είναι ώρα να μονιμοποιηθούν όλοι οι Συμβασιούχοι! Τώρα!
Είναι ώρα να φύγει η κυβέρνηση
Ευχαριστούμε τις δυνάμεις της αριστεράς που στήριξαν αυτή την μάχη. Είναι μια νίκη του εργατικού κινήματος και της αριστεράς που σήκωσαν το γάντι της κυβερνητικής πρόκλησης και την έστειλαν στα σκουπίδια. Ο αγώνας είναι μπροστά μας με τις 22 Απρίλη, τον αγώνα των νοσοκομειακών στο κέντρο του!
Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας