Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Απαράδεκτες μεθοδεύσεις του Ναινέκου Καμίνη για να μην πάρει την πλατεία του Συντάγματος το « ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ»

Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας


Απαράδεκτες μεθοδεύσεις του Ναινέκου  Καμίνη για να μην πάρει την πλατεία του Συντάγματος το « ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ»


Στη συνεδρίαση για την κατανομή των χώρων έφεραν ομόφωνη πρόταση της διακομματικής , με συμμετοχή μόνο της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με την οποία  το Σύνταγμα  δίνονταν στην καμπάνια του ΝΑΙ!   Οι ναζί ενδιαφέροντα  να καταγραφεί ότι θα πάρουν χώρους ως «νόμιμο πολιτικό κόμμα» κάτι που η πλειοψηφία το φρόντισε. Καταψήφισα  την άθλια πρόταση. 


Μεθόδευσαν τη στήριξη των μηχανισμών του Δήμου της Αθήνας στο εξελισσόμενο πραξικόπημα των Τραπεζιτών, με ενορχηστρωτή την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τον Ντράγκι και πρόθυμους συμμάχους το ΣΕΒ και τα πολιτικά τσιράκια της εγχώριας άρχουσας τάξης, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, τους Δημάρχους Καμίνη και Μπουτάρη.  Η πλειοψηφία της παράταξης Καμίνη απείχε από τη ψηφοφορία ώστε να μην γίνει κατανομή των χώρων!


Ο Δήμαρχος Καμίνης έχει βάλει στην υπηρεσία της καμπάνιας  του ΝΑΙ το μηχανισμό του Δήμου της Αθήνας. Το γραφείο τύπου είχε κάνει την αρχή με την κάλυψη της  προσωπικής του  καμπάνιας  και ακολούθησαν τα ειδικά συνεργεία της καθαριότητας, υπό την διεύθυνση του κ. Βαρελά,  στην εξόντωση της πολιτικής αφίσας του ΟΧΙ.


Μάλιστα ομόψυχα το μπλοκ των Ναινέδων στο Δήμο της Αθήνας  απέδωσε την ευθύνη για το κλείσιμο των Τραπεζών στον Τσίπρα και έδωσε  έτσι κάλυψη στον πιο άθλιο εκβιασμό της Ευρωπαϊκής Τράπεζας, που έκλεισε τις Τράπεζες με τον απόλυτο περιορισμό της ρευστότητας.

Η Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας συγκρούεται με την εξόφθαλμη πραξικοπηματική εκστρατεία της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ να επιβάλουν τη συνέχιση των μνημονίων. 

Αποθρασύνθηκαν από τις διαρκείς υποχωρήσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τους συμβιβασμούς με τους δανειστές  για να υπάρξει συμφωνία αποπληρωμής  του χρέους και διατήρησης της λιτότητας. 


Καλούμε σε μαζική στήριξη του ΟΧΙ και αγώνα κατά των εκβιασμών των Τραπεζιτών.

Άμεσα να ανοίξουν οι Τράπεζες και να τεθούν κάτω από εργατικό έλεγχο ώστε να σπάσουμε τους εκβιασμούς της ΕΚΤ και των εγχώριων επιχειρηματιών, ανοίγοντας τη ροή χρήματος στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους και εμποδίζοντας  τους επιχειρηματίες να φυγαδεύουν τα κεφάλαια τους στην Ελβετία.


Εδώ και τώρα,  χρειάζεται να κλιμακώσουμε  με την παύση πληρωμών του χρέους , την εθνικοποίηση των Τραπεζών χωρίς αποζημίωση κάτω από εργατικό έλεγχο, την έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ.


Στα Ιουλιανά,  οι αποστάτες πήραν την απάντηση που τους άξιζε από το λαϊκό κίνημα. Σήμερα με το ΟΧΙ κλείνουμε το δρόμο στους σύγχρονους αποστάτες και πραξικοπηματίες και ανοίγουμε την προοπτική να τσακίσουμε τα μνημόνια και να δικαιώσουμε τις ελπίδες του κόσμου που ξήλωσε με τις μάχες του τους Σαμαροβενιζέλους. 


Οι ερπύστριες των Τραπεζικών εκβιασμών θα τσακιστούν! 
Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος, Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας