Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

 
Η Τ.Ε. της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. καταγγέλλει την επίθεση που δέχθηκαν μέλη της από γνωστά φασιστοειδή, το βράδυ της Τρίτης 21 Ιούλη, στα Σεπόλια.
Στο κεντρικό σημείο του Μετρό Σεπολίων, τα φασιστοειδή με θρασυδειλία επιτέθηκαν από πίσω σε ομάδα μελών που κολλούσε αφίσες για την εκδήλωση της Τ.Ε. στην πλατεία Σωτήρη Πέτρουλα, την Πέμπτη 23 Ιούλη. Είχαν το θράσος να απειλήσουν σύντροφό μας με φράσεις όπως «ξέρουμε που μένεις και θα σου δείξουμε εμείς».
Την άμεση απάντηση δεν την πήραν μόνον από τους συντρόφους μας. Την πήραν, κυρίως, από τον κόσμο που εκείνη την ώρα καθόταν ή κινούνταν στο σημείο. Αυτήν την απάντηση να την κρατήσουν οι ίδιοι αλλά και οι φανεροί ή κρυφοί υποκινητές και προστάτες τους.
Τη λύσσα των φασιστοειδών ενάντια στο λαϊκό κίνημα και τους αγωνιστές στις γειτονιές μας θα την αντιμετωπίσουμε Όλοι Εμείς. Με το δυνάμωμα των αγώνων μας για την υπεράσπιση των λαϊκών αναγκών, των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων από την επίθεση του συστήματος που υπηρετούν.
Εμείς θα στηριζόμαστε πάντα σε αυτούς τους αγώνες, μαζί με τους εργαζόμενους, τη νεολαία, το λαό. Αυτοί θα κρύβονται στο σκοτάδι κρύβοντας και τα πραγματικά στηρίγματα της δράσης τους.
Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ
Τ.Ε. 4ΗΣ ΔΗΜ. ΚΟΙΝ. ΑΘΗΝΑΣ της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.