Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Φασιστικές προβοκάτσιες του ΛΑ.Ο.Σ κατά Π.Κωνσταντίνου της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ενόψη 25ης Μάρτη

Φασιστικές προβοκάτσιες του ΛΑ.Ο.Σ κατά Π.Κωνσταντίνου της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ενόψει 25ης Μάρτη

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΛΑ.Ο.Σ έχει αναρτηθεί ένα άθλιο κατασκεύασμα αρρωστημένου εγκεφάλου που στάζει δηλητήριο και ψέμα κατά του δημοτικού συμβούλου Αθήνας, εκλεγμένου με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Π.Κωνσταντίνου.
     Η φασιστική προβοκάτσια του ΛΑ.Ο.Σ είναι μια κλασσική γκαιμπελική μέθοδος διασποράς ψεμάτων σύμφωνα με το χιτλερικό δόγμα «λέγε λέγε κάτι θα μείνει». Αυτά κάνουν στα διαλείμματα από τις ρατσιστικές επιθέσεις που οργανώνουν στις γειτονιές για τις οποίες ο  Καρατζαφέρης ζητάει να οπλοφορούν ελεύθερα οι τραμπούκοι δολοφόνοι.
    Είναι μια υστερική κραυγή κατά της αριστεράς ενόψει της αντικυβερνητικής θύελλας που έρχεται στις 25 Μάρτη και οι βαστάζοι του Μνημονίου, της Τρόικα και του Παπαδήμου τρέχουν να την προλάβουν.
    Το ΛΑ.Ο.Σ βρίσκεται  σε  εντεταλμένη υπηρεσία, πλήρως άλλωστε ευθυγραμμισμένο με την Ασφάλεια, αφού μπορεί άλλωστε να έχει τεχνογνωσία από πρώτο χέρι μέσω του τέως διοικητή της ΕΥΠ που βρίσκεται στις γραμμές του. 
    Βγάζουν αφρούς για το αντιναζιστικό συλλαλητήριο στις 17 Μάρτη στον Αγιο Παντελεήμονα όπου συνεργάστηκαν με τα υπόλοιπα νεοναζιστικά παράσιτα των μαχαιροβγαλτών της Χρυσής Αυγής, την ΕΛΑΣ του Χρυσοχοίδη και τον Δήμαρχο Καμίνη για την απαγόρευση της συναυλίας.
Τα λαγωνικά της «νεολαίας» του ΛΑ.Ο.Σ πέρυσι στις 15 Γενάρη «έδρασαν» μαζί με το ροπαλοφόρο υποψήφιο Δήμαρχο Θήβας του ΛΑ.Ο.Σ Ν.Τούτουζα στην Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα τον οποίο φρόντισαν μετά …να διαγράψουν αποστασιοποιούμενοι τάχα.
Οι κραυγές για «δολοφόνους της MARFIN» και «αναρχικούς» δείχνει πόσο άρρωστα και βρόμικα είναι τα μυαλά τους αλλοιωμένα από το μίσος κατά της Αριστεράς.
    Δεν με εκπλήσσει που στο ίδιο ύφος δέχομαι τηλεφωνικές απειλές κατά της σωματικής μου ακεραιότητας και της ζωής μου από φασιστοειδή επιπέδου υποκόσμου. Συγκοινωνούντα δοχεία είναι άλλωστε ο υπόκοσμος της νύχτας και οι φασίστες.   
Την Κυριακή 25 Μάρτη αυτό το φασιστικό τσίρκο των μικρόψυχων πουλημένων στο κεφάλαιο και την Τρόικα που έχουν αρχηγό τον Καρατζαφέρη, ένα εκ των πλουσιότερων της Βουλής, ετοιμάζονται να στηρίξουν για άλλη μια φορά τον Παπαδήμο και να επιτεθούν στους εργαζόμενους και την νεολαία που τιμούν την 25η Μάρτη όπως της αξίζει. Μια μέρα επετείου επανάστασης και όχι πειθαρχίας στο σάπιο καπιταλιστικό σύστημα. Μια μέρα που φέρνει στο νού το 1942 , όταν ο λαός ξεσηκώθηκε κατά της κατοχής και τω συνεργατών της, την κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου.
Αυτά τα φρούτα του φασισμού που σάπισαν και αναδύουν αφόρητες οσμές ψηφίζοντας στη Βουλή κάθε αντεργατικό μέτρο πρέπει να τα πετάξουμε στα σκουπίδια. Εκεί ανήκουν άλλωστε.

Η ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα του ΛΑΟΣ: http://www.neolaialaos.gr/2012/03/17/news/46125/
Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, 6932828964