Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Συνεργάστηκε με τους ναζί της ΧΑ και κάλεσε την Αστυνομία ο προσκείμενος στον Καμίνη πρόεδρος της 5ης κοινότητας

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Συνεργάστηκε με τους ναζί της ΧΑ και κάλεσε την Αστυνομία ο προσκείμενος στον Καμίνη πρόεδρος της 5ης κοινότητας 
 
Σε ανοιχτή συνεργασία με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής προχώρησε σήμερα ο πρόεδρος του 5ου κοινοτικού συμβουλίου Διονύσιος Αδαμόπουλος προκειμένου να εμποδίσει να συζητηθεί ψήφισμα το οποίο είχε κατατεθεί στην κοινότητα υπέρ του κλεισίματος των Γραφείων της Χρυσής Αυγής. Αντί να θέσει το ψήφισμα εντός ημερήσιας διάταξης όπως έπραξαν άλλα κοινοτικά συμβούλια όπου μάλιστα υπερψηφίστηκε (7ο,6ο και 1ο ) υπερέβαλλε σε χυδαιότητα κατά των αντιφασιστών ενώ κάλεσε την Αστυνομία!
Στην προηγούμενη συνεδρίαση μίλησε με απίστευτη αγένεια απαξιώνοντας την παρουσία της Μαρίας Κασκαρίκα, μητέρας του φοιτητή Αλέξη Λάζαρη, η οποία ζήτησε αυτοπροσώπως να γίνει η συζήτηση.
Αυτή την φορά κάλεσε την Αστυνομία για να αντιμετωπίσουν την παρουσία δύο μελών της Πρωτοβουλίας για το κλείσιμο των Γραφείων της Χρυσής Αυγής! Οι αστυνομικοί μπήκαν στο χώρο της συνεδρίασης με όπλα!!!
Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιον που αντιδημοκρατικά εμποδίζει την συζήτηση θεμάτων που ζητάνε παρατάξεις και πολίτες αλλά ένα πρόεδρο που συνεργάζεται ανοιχτά με χρυσαυγίτες, λίγες μέρες πριν από την επέτειο των τεσσάρων χρόνων από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Η Αθήνα, είναι και θα παραμείνει πόλη αντιφασιστική.
Αναμένουμε την τοποθέτηση του Δημάρχου Αθήνας και της παράταξης του για τις φιλοναζιστικές πρακτικές του προέδρου του 5ου κοινοτικού συμβουλίου.
Σε κάθε περίπτωση καλούμε κάθε δημοκρατική φωνή, τις δυνάμεις της αριστεράς, τα σωματεία της περιοχής, τις αντιφασιστικές κινήσεις να θέσουμε από κοινού στην επόμενη συνεδρίαση το ψήφισμα για το κλείσιμο των Γραφείων της Χρυσής Αυγής.
 Όλοι και όλες το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη στο Σύνταγμα στις 6μμ και στην πορεία στα Γραφεία της Χρυσής Αυγής
Για την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας
Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας