Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Ο Νίκος Ρωμανός πρέπει να πάρει εξιτήριο από τη φυλακή και να πάει στα ΤΕΙ να σπουδάσει.



ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ο Νίκος Ρωμανός πρέπει να πάρει εξιτήριο από τη φυλακή και να πάει στα ΤΕΙ να σπουδάσει.

Το δικαστικό συμβούλιο με την απόρριψη της αίτησης του Νίκου Ρωμανού για εκπαιδευτική άδεια, στη 24η μέρα απεργία πείνας, δείχνει πόσο άκαρδη, απάνθρωπη και κυνική γίνεται η κρατική μηχανή μετά το πράσινο φως για σκληρή στάση που άναψε το δίδυμο Σαμαρά και Αθανασίου.
Επιλέγουν την σκληρή τιμωρία με την αφαίρεση του δικαιώματος κάθε κρατούμενου στην εκπαίδευση διότι αυτό που τους απασχολεί είναι η παραδειγματική τιμωρία του ανθρώπου που βρέθηκε στο πλευρό του Αλέξη Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκέμβρη 2008, την νύχτα που ο αστυνομικός Κορκονέας τον εκτέλεσε στην οδό Μεσολογγίου.
Ο Σαμαράς παίζει το σκληρό χαρτί του νόμου και της τάξης πάνω στη ζωή του Ρωμανού και των άλλων απεργών πείνας, για να διασώσει την κυβέρνηση του που είναι ετοιμόρροπη αλλά οδηγείται σε ψήφιση ή επιβολή με προεδρικό διάταγμα νέου Μνημονίου για να ξεπληρωθούν οι Τραπεζίτες, οι πλούσιοι φίλοι του.
Δεν πρέπει να αφήσουμε τους οικονομικούς δολοφόνους της κυβέρνησης, τους εξολοθρευτές του δικαιώματος στην μόρφωση, να εκτελέσουν με το κυνισμό τους τον Νίκο Ρωμανό.
Στη φυλακή παρέα με τους εγκληματίες  νεοναζί φίλους τους. πρέπει να βρεθούν ο Σαμαράς και οι υπουργοί της κυβέρνησης που έκλεψαν τους μισθούς, τις συντάξεις, τις δουλειές μας και τα χάρισαν στους Τραπεζίτες και τους Τροϊκανούς.
Ο Νίκος Ρωμανός πρέπει να πάρει εξιτήριο από τη φυλακή και να πάει στα ΤΕΙ να σπουδάσει.
Καλώ σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια τιμής στον Αλέξη Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκέμβρη. Στις τράπεζες λεφτά στη νεολαία σφαίρες, ετούτης της κυβέρνησης τελειώνουμε οι μέρες! Αυτό θα το επιβάλουμε με ένα απεργιακό ξεσηκωμό, με αρχή τ η μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο των συνδικάτων τη Κυριακή 7 Δεκέμβρη.
Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας