Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Όλοι στην Γενική Απεργία Τετάρτη 9/4 - Πέμπτη 10/4 στη δίκη των δολοφόνων του Σαχζάτ Λουκμάν - Σάββατο 12/4 στην λαϊκή του Αγ. Παντελεήμονα.


Συνεχίζονται οι εξορμήσεις της «Ανταρσία στην στις γειτονιές της Αθήνας». 
Με μεγάλη απήχηση συνεχίζονται οι εξορμήσεις μελών της «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» και του υποψήφιου Δημάρχου Αθήνας με την Αντικαπιταλιστική Αριστερά, Πέτρου Κωνσταντίνου.
Σήμερα Τρίτη ο υποψήφιος Δήμαρχος με την «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» Πέτρος Κωνσταντίνου μαζί με κλιμάκιο του δημοτικού σχήματος συνάντησε εργαζόμενους στα κεντρικά του ΟΣΕ στην Καρόλου δηλώνοντας την στήριξη στον αγώνα των εργαζόμενων για δημόσιες συγκοινωνίες.
Στην συνέχεια επισκέφτηκε το ΥΠΥΜΕΔΙ (Υπουργείο
Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων) βρίσκοντας ζεστή ανταπόκριση από τους εργαζόμενους, πολλοί από τους οποίους δήλωσαν την στήριξή τους αναγνωρίζοντας στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ την δύναμη που στήριξε του αγώνες τους.


Αύριο Τετάρτη 9/4, η «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» καλεί όλους τους εργαζόμενους/ες να συμμετέχουν στην Γενική Απεργία στις 11πμ πλ. Κλαυθμώνος.



Την Πέμπτη 10/4 στις 9πμ η «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» καλεί όλους τους εργαζόμενους και την νεολαία να διαδηλώσουμε μπροστά από τον Άρειο Πάγο δηλώνοντας την απαίτησή τους: «Να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι που καλύπτονταν από Κασιδιάρηδες και Μπαλτάκους», καθώς βρισκόμαστε στην 7η μέρα της δίκης των χρυσαυγιτών δολοφόνων του Σαχζάτ Λουκμάν.
 

 

Πρόκειται για τον 27χρονο Πακιστανό εργάτη που δολοφονήθηκε με επτά μαχαιριές από το τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής στα Πετράλωνα στις 17 Γενάρη του 2013. Στην δίκη παραβρίσκονται από την πρώτη μέρα οι γονείς του Σ. Λουκμάν, Σούκραν Μπίμπι και Χαμίντ Χουσείν.






Την Παρασκευή 11/4  στις 8πμ 10πμ, ο Πέτρος Κωνσταντίνου θα βρεθεί στη ΔΕΗ στο Ρουφ ενώ στις 10πμ θα συναντηθεί με τον Αντώνη Σταματόπουλο, πρόεδρο του Σωματείου Εργαζόμενων στο ΜΕΤΡΟ, και θα περιοδεύσει στο μεγαλύτερο αμαξοστάσιο στα Σεπόλια.


To Σάββατο 12/4, μεγάλο κλιμάκιο της «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέτρο Κωνσταντίνου θα βρεθεί στην πολύπαθη περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα και θα περιοδεύσει στην λαϊκή της Μιχαήλ Βόδα.