Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ρατσιστικά τρομολαγνικά παιχνίδια Δένδια στην ΑΣΟΕΕ σε βάρος των ελευθεριών όλων μας!



Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας
Αιόλου 47, 5ος.Τηλ.2103232871, 6932828964
Δήλωση Πέτρου Κωνσταντίνου, δημοτικού συμβούλου Αθήνας: 
«Ρατσιστικά τρομολαγνικά παιχνίδια Δένδια στην ΑΣΟΕΕ σε βάρος των ελευθεριών όλων μας! 
Η επιδρομή της ΕΛΑΣ στην ΑΣΟΕΕ  με την κατάφωρη παραβίαση του πανεπιστημιακού ασύλου είναι μια ενέργεια πανικού της κυβέρνησης  Σαμαρά μπροστά στην χρεοκοπία των πολιτικών λιτότητας και ανεργίας που σπέρνουν τη φτώχεια την απόγνωση αλλά και ξεσηκώνουν την οργή.

Είναι απαράδεκτο οι δημοτικές υπηρεσίες να χρησιμοποιούνται ως πολιορκητικός κλοιός για τις ελευθερίες  και τα δικαιώματα και  για την επιβολή της ρατσιστικής ατζέντας του Σαμαρά. Η Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας δεν μπορεί να λειτουργεί σαν αιχμηρό δόρυ της καταστολής του Δένδια. Αυτό μπορεί να ταιριάζει σε όσους τη θέλουν αστυνομικό κατασταλτικό σώμα με όπλα και γκλόμπ. Όσον αφορά δε το «παραεμπόριο» ας ανακοινώσει κάποτε ο Δήμος της Αθήνας που θα λειτουργήσουν οι περίφημες αγορές που είχε εξαγγείλει προεκλογικά.

Η στοχοποίηση των μεταναστών είναι δώρο στους  νεοναζί που δεν μπορούν πλέον χωρίς την κάλυψη της ΕΛΑΣ να περιδιαβαίνουν σ τις γειτονιές και να χύνουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο. Ο Δένδιας υλοποιεί την ρατσιστική ατζέντα με συνέπεια από τις 4 Αυγούστου μέχρι τώρα.  Τα περί « πάταξης του παραεμπορίου» είναι για σκέτη υποκρισία  όταν τα ακούμε από μια κυβέρνηση ντήλερ των πιο μαύρων συμφερόντων των Τραπεζιτών, των εφοπλιστών, των εμπόρων όπλων.

Είναι τόσο ξεδιάντροπη η προσπάθεια ανασυγκόλησης της δεξιάς πολυκατοικίας από το Σαμαρά και τον Δένδια με ρατσιστικές επιθέσεις της ΕΛΑΣ και  με ανοιχτή συνεργασία με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής όπως έγινε στο Βόλο που χρειάζεται να τοςυ κλείσουμε άμεσα το δρόμο.
Χέρι-χέρι με αυτή τη ρατσιστική φιλοφασιστική ατζέντα πάει και η επίθεση στους αυτοδιαχειριζόμενους κατειλημμένους  χώρους όπως η Βίλλα Αμαλίας.

Η επίθεση κατά των μαχητικών κομματιών του κινήματος στα πανεπιστήμια αλλά και στις γειτονιές που δεν υποτάσσονται  στην κτηνωδία ενός συστήματος που σαπίζει ενώ χαρίζει δισεκατομμύρια στους Τραπεζίτες είναι μια κίνηση που πρέπει να την τσακίσει το εργατικό, το φοιτητικό, το κίνημα της νεολαίας στις γειτονιές.  

Για πόσο ακόμη,  η ΔΗΜΑΡ θα σφυρίζει αδιάφορα κρατώντας τις υπουργικές καρέκλες σε μια κυβέρνησης ανοιχτής επίθεσης κατά της αριστεράς, των κινημάτων και των μεταναστών;

Ετοιμαζόμαστε για την μεγάλη αντιφασιστική και αντιρατσιστική κινητοποίηση στις 19 Γενάρη. Με το άνοιγμα των ΑΕΙ, των ΤΕΙ και των σχολείων πρέπει να ξαναπιάσουμε το νήμα των μαζικών αγώνων, με γενικές συνελεύσεις, καταλήψεις και διαδηλώσεις για να διώξουμε την κυβέρνηση των Τροικανών, των Τραπεζιτών και των ρατσιστ. Σταθμός να γίνει  η επέτειος  της δολοφονίας του Νίκου Τεμπονέρα στις 9 Γενάρη από το ΟΝΝΕΔίτη Καλαμπόκα, όταν η Δεξιά του Μητσοτάκη έκανε ανακατάληψη σχολείων στη Πάτρα.

Η «ανακατάληψη της Αθήνας» από το Δένδια με την επίθεση κατά της αριστεράς και των κινημάτων και των μεταναστών δεν θα περάσει!

Απαιτούμε να  αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι κρατούμενοι μετανάστες, να φύγει η ΕΛΑΣ από την ΑΣΟΕΕ και την Βίλλα Αμαλίας.»