Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Καμίνης-Κακλαμάνης χέρι-χέρι στο πλευρό της συγκυβέρνηση της άγριας καταστολής της διαδήλωσης κατά του Μνημονίου!



Οργή και αγανάκτηση προκάλεσε η δολοφονική επίθεση της Αστυνομίας και των ΜΑΤ κατά των εκατοντάδων χιλιάδων διαδηλωτών που περικύκλωσαν τη Βουλή, ενώ συνεχιζόταν η αθρόα προσέλευση από παντού, απαιτώντας να μην ψηφιστεί η εγκληματική δανειακή σύμβαση και το νέο Μνημόνιο-σφαγείο.
Το ανελέητο κυνηγητό των χιλιάδων διαδηλωτών για να ψηφίσουν με την ησυχία νεκροταφείου τα εγκληματικά μέτρα οδήγησε στις καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας. Θύμισε τη καταστολή των διαδηλώσεων από το Μουμπάρακ στην Αίγυπτο πριν από ένα χρόνο.
 Η πλήρης απονομιμοποίηση της συγκυβένρησης Παπαδήμου έγινε φανερή στη ψηφοφορία-φιάσκο, τις διαγραφές δεκάδων βουλευτών. Αυτό το τσίρκο είναι επικίνδυνο και πρέπει να φύγει αμέσως!
Δεν προκαλούν έκπληξη οι κραυγές Καμίνη και Κακλαμάνη κατά των διαδηλωτών χρεώνοντας τους για άλλη μια φορά τις καταστροφές. Άλλωστε πρώην και νυν Δήμαρχοι Αθήνας αρνήθηκαν να στηρίξουν ψήφισμα κατά των μέτρων του νέου Μνημονίου στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης αρνούμενοι μάλιστα να θεωρηθεί επείγουσα η συζήτηση για το θέμα! 
Πρόκειται για δύο άθλιους χειροκροτητές των κυβερνήσεων που απέναντι στις διαδηλώσεις κατάντησαν ο μεν Καμίνης να προτείνει νόμο κατά των διαδηλώσεων ο δε Κακλαμάνης «να κηρυχτεί η Αθήνα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» στη γραμμή Καρατζαφέρη που ήθελε το στρατό να αντικαθιστά τα ΜΑΤ για να επιβληθεί η τάξη!
Καταλήψεις, απεργίες διαρκείας , μαζικές διαδηλώσεις από αύριο ώστε να μην δουλεύουμε με μισθούς Μνημονίου! Όσον για τους όψιμους σωτήρες της πόλης, ας απολογηθούν για άλλη μια φορά γιατί  στήριξαν το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ του Μνημονίου και κατάγγειλαν τους αντιμνημονιακούς διαδηλωτές. Από αύριο συνεχίζουμε για να τους διώξουμε όλους!