Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Κύριε Καμίνη, πόσα χρόνια θα περιμένουν το νέο κτίριο κάνοντας μάθημα στα υπόγεια οι μαθητές του 39ου Κυψέλης;


  «Πόσα χρόνια πρέπει να περιμένουν κάνοντας μάθημα σε διπλοβάρδια , σε υπόγειους και ανθυγιεινούς χώρους οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 39ου σχολείου Κυψέλης; Αυτό το ερώτημα έβαλε η κινητοποίηση εκατοντάδων μαθητών στους δρόμους της Κυψέλης απευθύνοντας το στο Δήμαρχο της Πόλης Γ.Καμίνη.
Αντί να κόβει παγκάκια «ξεσπιτώνοντας» ακόμη και τους αστέγους στην Κλαυθμώνος είναι προτιμότερο να βάλει πλάτη για να φτιαχτεί ένα σχολείο που τόση ανάγκη το έχει η γειτονιά. Δεν θα αφήσουμε τη συγκυβέρνηση Τραπεζιτών, Τροϊκανών και φασιστών να διαλύσει τη δημόσια δωρεάν παιδεία για να ξεπληρωθούν τα χρέη στους Τραπεζίτες.
Δεν είναι προφανώς προτεραιότητα στο 6ο Διαμέρισμα η εκκένωση της Δημοτικής Αγοράς από αυτούς που δημιούργησαν ένα μοναδικό κύτταρο πολιτισμού, παιδείας και δραστηριοτήτων σε χώρο που τον προόριζε οι προηγούμενοι δημοτικοί άρχοντες  για πάρκινγκ. Προτεραιότητα είναι η παιδεία και η Υγεία…με το ακόμη κλειστό ιατρείο του Δήμου στην περιοχή.» 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑΣ με την  Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας  για το 39Ο Σχολείο Κυψέλης