Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Συμπαράσταση Πέτρου Κωνσταντίνου και Άγγελου Χάγιου στους εργαζόμενους του ΔΟΛ

Την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζομένων στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη εξέφρασαν με την παρουσία τους και σύντομες παρεμβάσεις στη μαζική συγκέντρωση μπροστά στις πύλες του ΔΟΛ, την Τρίτη το πρωί, οι επικεφαλής των δύο ψηφοδελτίων της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς για την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Αθηναίων αντίστοιχα.

«Δεν μοιραστήκαμε τα κέρδη τους, δεν θα μοιραστούμε τις ζημιές τους. Η νομιμότητα των εργαζομένων είναι το δίκιο των δημοκρατικών γενικών συνελεύσεων που αποφασίζουν και όχι οι προκάτ αποφάσεις των δικαστηρίων που βγάζουν τις απεργίες παράνομες. Σήμερα είναι ανάγκη να παλέψουμε για απαγόρευση των απολύσεων και για αυξήσεις στους μισθούς», υπογράμμισε ο Πέτρος Κωνσταντίνου, επικεφαλής του συνδυασμού για το Δήμο Αθηναίων «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας».

«Είμαστε στο πλευρό σας. Δίνετε τη μάχη ενάντια στην εργοδοσία, στην κυβέρνηση, στη διεθνή μαφία της ΕΕ και του ΔΝΤ, στο σύγχρονο ολοκληρωτισμό. Είναι επιτακτική ανάγκη σήμερα να συγκροτηθεί ένα μέτωπο εργαζομένων για την ανατροπή της επίθεσης ενάντια στα δικαιώματα των εργαζομένων. Είμαστε η πλειονότητα, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και θα νικήσουμε», τόνισε ο Άγγελος Χάγιος, επικεφαλής του συνδυασμού για την Περιφέρεια Αττικής «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική – Ανταρσία σε κυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ».